Vi hjälper dig att rekrytera en ny Account Manageri Stockholm, Göteborg och Malmö

Account Manager är en viktig roll för ett företags affärsutveckling. 

Vi heter Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Hos oss hittar du jobb som account manager hos flertalet kända företag. Vi har toppsäljarna inom account management med säljkunskaperna som krävs för att förmedla våra kunders tjänster eller produkter samt bygga kundrelationer, öka lönsamhet och utveckla affärer.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av säljare – jobba som account manager med bra lön

Rekrytering av säljare och vägledning är vad vi gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och säljare att lyckas med sin försäljning! Vi vägleder unga säljtalanger till att utveckla sina karriärer, leva upp till sina drömmar och förverkliga sina mål. Hos våra kunder presterar våra account managers med hög effektivitet i de bästa av säljmiljöer med en fast lön och med en generös provisionsmodell.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Account Manager är en förmåga, och rätt person är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino har stenkoll på vad som utmärker en bra account manager och kan snabbt ge dig rätt person i säljrekryteringen. Vi söker Account managers som:

  • Är väldigt bekväma med att hitta nya kunder och ansvara för hela säljprocessen.
  • Har förmåga att skapa långsiktiga relationer.
  • Ska kunna bidra med sin kunskap, driv och idéer till resten av säljteamet.
  • Alla våra account managers verkar tillsammans mot gemensamma mål.

Rekrytera Account Directors med rätt kompetens för ditt företag

Rubino Rekrytering hjälper företag att hitta kandidater inom alla säljroller. Våra account directors är lyhörda för våra kunders behov. Alla uppvisar hög professionalitet med ambition för stora utvecklings- och karriärmöjligheter.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en Account Manager. Vi rekryterar säljare och säljchefer samt övrig personal på alla nivåer som efterfrågas.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrekrytering och hos oss hittar ni alltid en kvalificerad och professionell account manager!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan