Vi hjälper dig att rekrytera en ny Butikschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Butikschef är en viktig roll i en verksamhet. Tjänsten innebär att man är personalansvarig, chef för sina butiksmedarbetare. 

Söker du butikschefer med bra ledaregenskaper som är duktiga på att driva försäljning och med stort ansvar kan föra sina medarbetares utveckling, motivation och delaktighet? Då har du hittat rätt! Rubino Rekrytering har butikschefer med erfarenheter av butiksdrift, försäljning, service, budget och resultat.

Vi på Rubino Rekrytering är specialisterna på personalrekrytering inom sälj, marknad och ekonomi sedan 2003.

 

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av professionella butikschefer med rätt utbildning och erfarenheter

Rekrytering av säljare med butiksansvar är vad vi på Rubino gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra butikschef kan vi snabbt tilldela er rätt butiksansvarig åt företag i hela Sverige.

Alla våra Butikschefer har:

 • Minst Gymnasieutbildning samt utbildning inom försäljning/ledarskap
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Bra kunskap i Office-paketet och av olika butiksdatasystem
 • Erfarenhet av kundansvar
 • Kunskap inom exponering och skyltning
 • Körkort

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Rekrytera butikschefer med rätt kompetens för ditt företag

Rekrytera butikschef med rätt kompetens för jobb åt ditt företag genom Rubino. Vi har butikscheferna med de erfarenheter och kompetens som krävs för att ansvara för butikens drift.

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • Arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal
 • Inspirera, följa upp och coacha inom försäljning och kundbemötande
 • Utbilda i och upprätthålla företagets säljprocess
 • Bidra till att höja kunskapsnivån inom företagets produkter
 • Arbeta mot ökat engagemang kring försäljning och lönsamhet

Få rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Med vår gemensamma erfarenhet vet vi att det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino hjälper er i processen! Vi ser till att den anställda Butikschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rubino Rekrytering hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla säljroller. Våra butikschefer har positiv attityd, är driftiga, engagerade och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. De är personer som tar stort ansvar, är organiserade och strukturerade. De har en utmärkt social och kommunikativ förmåga.

Är ni i behov av professionella butikschefer? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera butikschefer när ni är i behov!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan