Vi hjälper dig att rekrytera en ny Kundtjänstchefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Kundtjänstchef är en viktig befattning inom ett bolag där du som chef för kundtjänsten är ansvarig för planering, arbetsledning och uppföljning av mätbara resultat. Du leder din grupp genom att engagera och stödja dina medarbetare. 

Syftet är att nå positiva resultat och utveckla verksamheten utifrån bolagets övergripande mål och strategier. Med egen budget och resultatansvar är du själv en del av det dagliga arbetet och jobbar tillsammans med dina kollegor i kundtjänsten.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av Kundtjänstchefer – arbeta som chef inom Kundtjänst

Rekrytering är Rubino’s specialitet! Varje dag hjälper vi företag i hela Sverige med att lyckas med att förbättra och effektivisera sin kundtjänst. Hitta det perfekta drömjobbet som kundtjänstchef genom Rubino Rekrytering. Vi söker ansvarsfulla, nogranna samt kvalitetsmedvetna kundtjänstansvariga med målet att skapa och upprätthålla en kundservice i toppklass.

Vi på Rubino rekryterar moderna kundtjänstchefer som är trygga, ödmjuka och öppna. De arbetar utifrån ett utvecklande ledarskap och har ett coachande förhållningssätt. Vidare har de god förmåga att inspirera och motivera medarbetare och att främja delaktighet samt kreativitet.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Kundtjänstchef med bra kundtjänst

Vi på Rubino Rekrytering vet hur viktigt det är med en bra kundtjänst och kan snabbt ge dig rätt person i rekryteringen av en kundtjänstchef.

För att lyckas i rollen som Kundtjänstchef har alla våra kandidater:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst och/eller information.
  • Några års erfarenhet som chef, arbetsledare, teamledare eller gruppchef.
  • Högskoleutbildning inom t ex ekonomi eller information.
  • Erfarenhet av arbete på ekonomi- eller personalavdelning.

Vi vet med erfarenhet av rekryteringar och löneprocesser att det kan vara svårt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino kan därför hjälpa er i processen! Vi ser till att kundtjänstchefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren har möjligheten att sätta rätt krav

Rekrytera kundtjänstchef med rätt serviceförmåga för din affärsverksamhet

Alla våra kundtjänstchefer är erfarna ledare med gott affärssinne samt god kunskap i kundservice. Vidare är de strukturerade, utvecklingsorienterade, drivna och nyfikna.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en kundservicechef! Utöver det så rekryterar vi även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på rekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt kundservicechef.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan