Vi hjälper dig att rekrytera en ny Marknadschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Marknadschef och marknadsansvariga är viktiga roller i en affärsverksamhet. Som marknadsansvarig är din uppgift att ansvara för planering, organisering, utveckling och uppföljning av aktiviteter inom marknad, sälj och kommunikation. 

Marknadschefens mål är att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Vi är Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom marknad, sälj och ekonomi. Sedan vår start 2003 har företag kunnat hitta genom oss professionella marknadschefer med drivet som gynnat många kända företag i hela Sverige.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Rekrytering av marknadsansvarig – vi hjälper dig hitta rätt chef för företagets marknadsavdelning

Rekrytering av marknadsansvariga är vad Rubino gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och marknadsförare att lyckas med sin marknadsföring och försäljning!

Genom flera års erfarenhet har vi stenkoll på vad som utmärker en bra marknadschef och kan snabbt erbjuda dig rätt person i chefsrekryteringen.

Samtliga marknadschefer vi rekryterar är professionella och:

  • ansvarar för varumärket och all kommunikation och pr
  • driver varumärkes- och kommunikationsarbetet framåt för att positionera bolaget
  • ansvarar för marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, kampanjer och projekt
  • sköter internkommunikation och skriver nyhetsbrev samt säljbrev
  • har kontakter med reklambyrå och övriga leverantörer och samarbetspartners
  • har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna
  • gör budget och marknadsplan som svarar mot de strategiska målen
  • ansvarar för den grafisk profilen och varumärkesutvecklingen
  • utvecklar webbplatsen och verksamhetens synlighet samt närvaro i sociala medier

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Marknadschef lön och förmåner

Rollen som marknadschef har aldrig varit roligare, men också mer utmanande.

Alla våra kunder erbjuder en arbetsplats som präglas av stort engagemang, affärsmässighet och framåtanda.

För marknadsansvariga som gillar utmaningar finns det goda utvecklingsmöjligheter i takt med att företaget expanderar och växer.

Sist men inte minst erbjuds du som marknadsförare alltid en marknadsmässig lön.

Hos de flesta av våra kunder erbjuds även förmåner som friskvårdsbidrag, pensionsavsättning mm.

Rekrytera en driven chef med gedigen kompetens inom marknadsområdet

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla marknads- och kommunikationsroller. Alla våra marknadsförare har gedigen kompetens inom marknadsområdet och erfarenhet av att självständigt driva såväl strategiska som operativa frågor.

Som marknadschef via Rubino Rekrytering förväntas alla marknadsförare ha förmågan att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Vi rekryterar marknadsansvariga och marknadschefer samt övrig personal på alla nivåer som efterfrågas.

Rubino Rekrytering finns alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en driven Marknadschef.

Välkommen till Rubino, vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är er bästa partner i rekrytering av en marknadsförare eller en marknadschef!

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Vi har varit väldigt överens om vilka kandidater som är de bästa. Det har varit jättebra rekryteringar.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.