Vi hjälper dig att rekrytera en ny Marknadschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Marknadschef och marknadsansvariga är viktiga roller i en affärsverksamhet. Som marknadsansvarig är din uppgift att ansvara för planering, organisering, utveckling och uppföljning av aktiviteter inom marknad, sälj och kommunikation. 

Marknadschefens mål är att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Vi är Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom marknad, sälj och ekonomi. Sedan vår start 2003 har företag kunnat hitta genom oss professionella marknadschefer med drivet som gynnat många kända företag i hela Sverige.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av marknadsansvarig – vi hjälper dig hitta rätt chef för företagets marknadsavdelning

Rekrytering av marknadsansvariga är vad Rubino gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och marknadsförare att lyckas med sin marknadsföring och försäljning!

Genom flera års erfarenhet har vi stenkoll på vad som utmärker en bra marknadschef och kan snabbt erbjuda dig rätt person i chefsrekryteringen.

Samtliga marknadschefer vi rekryterar är professionella och:

  • ansvarar för varumärket och all kommunikation och pr
  • driver varumärkes- och kommunikationsarbetet framåt för att positionera bolaget
  • ansvarar för marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, kampanjer och projekt
  • sköter internkommunikation och skriver nyhetsbrev samt säljbrev
  • har kontakter med reklambyrå och övriga leverantörer och samarbetspartners
  • har stort intresse för digital affärsutveckling samt behärskar även de traditionella kanalerna
  • gör budget och marknadsplan som svarar mot de strategiska målen
  • ansvarar för den grafisk profilen och varumärkesutvecklingen
  • utvecklar webbplatsen och verksamhetens synlighet samt närvaro i sociala medier

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Marknadschef lön och förmåner

Rollen som marknadschef har aldrig varit roligare, men också mer utmanande.

Alla våra kunder erbjuder en arbetsplats som präglas av stort engagemang, affärsmässighet och framåtanda.

För marknadsansvariga som gillar utmaningar finns det goda utvecklingsmöjligheter i takt med att företaget expanderar och växer.

Sist men inte minst erbjuds du som marknadsförare alltid en marknadsmässig lön.

Hos de flesta av våra kunder erbjuds även förmåner som friskvårdsbidrag, pensionsavsättning mm.

Rekrytera en driven chef med gedigen kompetens inom marknadsområdet

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla marknads- och kommunikationsroller. Alla våra marknadsförare har gedigen kompetens inom marknadsområdet och erfarenhet av att självständigt driva såväl strategiska som operativa frågor.

Som marknadschef via Rubino Rekrytering förväntas alla marknadsförare ha förmågan att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Vi rekryterar marknadsansvariga och marknadschefer samt övrig personal på alla nivåer som efterfrågas.

Rubino Rekrytering finns alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en driven Marknadschef.

Välkommen till Rubino, vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är er bästa partner i rekrytering av en marknadsförare eller en marknadschef!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan