Vi hjälper dig att rekrytera en ny Säljarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Säljare är ett samlingsnamn för ett stort antal yrkesroller som arbetar med någon form av försäljning. Vi på Rubino är det främsta rekryteringsbolaget inom sälj, marknad och ekonomi sedan början av 2003.

Söker ni försäljare som behärskar konsten att bygga kundrelationer, öka företagets lönsamhet och utveckla affärer? Vi rekryterar försäljare till flertalet kända företag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos oss hittar ni säljarna med kunskaperna inom försäljning som krävs för att förmedla era tjänster och produkter. Välkommen till Rubino, vi rekryterar rätt person till rätt företag!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Säljjobb – Rekrytera rätt person inför jobb inom försäljning

Rubino rekryterar rätt person till företag som vill ha kompetent personal till sina säljjobb i hela Sverige. Rekrytering av försäljare och vägledning är vad Rubino gör bäst! Vi drivs av att hjälpa både företag och säljare att lyckas med sin försäljning!

Vi erbjuder säljare i rekrytering som:

  • Är väldigt serviceinriktade, proaktiva och energiska när det gäller att hitta nya kunder.
  • Har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.
  • Är strukturerade och systematiska i sitt ansvarstagande i försäljningens processer.
  • Är villiga att bidra med sin kunskap, driv och idéer till resten av säljteamet.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Säljare Stockholm – rekrytera säljare med sälj som konstform

Vi på Rubino har stenkoll på vad som utmärker en bra säljare och kan snabbt ge dig rätt person i säljrekryteringen i Stockholm. Alla våra säljare brinner för försäljning, vågar ta initiativ och jobbar tillsammans för att uppnå säljteamets uppsatta mål.

Rekrytera säljare i Stockholm hos Rubino för att hitta rätt försäljare för era tjänster.

Säljare Göteborg – rekrytera säljare med rätt kompetens

Rubino Rekrytering hjälper företag i Göteborg att hitta kandidater inom samtliga säljroller. Våra säljare är resultatorienterade och målinriktade för våra kunders behov. Alla uppvisar stor fokus och högt ansvarstagande där samtliga får kontinuerlig utbildning och möjligheter till att utvecklas.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en säljare i Göteborg.

Säljare Malmö – rekrytera säljare för din organisation

Rubino rekryterar säljare och säljchefer samt övrig personal på alla nivåer inom försäljning som efterfrågas i Malmö. Vi hjälper er att hitta rätt personal inom försäljning.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Hos oss hittar ni alltid en stark, professionell och affärsmässig säljare!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan