Vi hjälper dig att rekrytera en ny Teamledarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Teamledare är en viktig befattning inom ett bolag som kan innebära att stötta kollegor i det dagliga arbetet genom arbetsledning och utbildning. Samtidigt sköter de sina ordinarie arbetsuppgifter, allt beroende på vilken bransch teamledaren tillhör.

Söker du teamledare som hjälper till att fatta nödvändiga beslut för att lösa problem? Söker du gruppledare som kan fördela resurserna på bästa sätt för att se till att arbetet fortlöper? Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi tillhandahåller teamledare som är positivt engagerade i arbetsmiljön med förmågan att komma med förbättringsförslag.

Folk som jobbar

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Rekrytering av Gruppchefer som förbättrar organisationen

Rekrytering är Rubino’s specialitet! Varje dag hjälper vi företag i hela Sverige med att lyckas med att förbättra och effektivisera sin organisation. Hitta er gruppledare hos oss, vi rekryterar gruppchefer som är ansvarfulla, nogranna och kvalitetsmedvetna med erfarenheter av ledarskap.

Vi på Rubino rekryterar teamledare och arbetsledare som är bekväma i rollen som coachande gruppledare och som har mycket god känsla för service. Alla våra teamleaders har ett övergripande koll över verksamheten och genomför olika kvalitetskontroller och ser till att rutinerna följs. De kan också vara kontaktpersoner för olika slags support.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Gruppledning är en förmåga och att finna rätt gruppledare är en konst

Vi på Rubino Rekrytering har 100% koll på vad som utmärker en bra arbetsledare och kan snabbt tilldela er rätt person i rekryteringen.

Vi har teamledare inom arbetsledning som kan:

  • Leda, coacha, motivera, driva, engagera och utveckla sin grupp
  • Ha nära kontakt med övriga arbetsledare kring nyckeltal och prestationer
  • Ha dagliga avstämningar med personalen kring mål och prestationer
  • Skapa trivsel i gruppen och stödja medarbetare i det dagliga arbetet
  • Förbättra processer och tydliggöra rutiner samt säkerställa kvaliteten
  • Ansvara och säkerställa att projekt och arbetsuppgifter drivs och nås

Rekrytera teamledare med rätt förmåga för din affärsverksamhet

Alla våra teamledare har en relevant utbildning inom ledarskap. De har en mycket god känsla för service och är mycket kvalitetsmedvetna, lugna, stabila och prestigelösa i sitt arbete.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en gruppchef! Vi rekryterar även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på rekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt teamledare.

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Vi har varit väldigt överens om vilka kandidater som är de bästa. Det har varit jättebra rekryteringar.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.