Vi hjälper dig att rekrytera en ny Telefonförsäljarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Telefonförsäljare är en viktig säljroll i en affärsverksamhet där försäljarna främst arbetar mot kunder över telefon. Vi rekryterar motiverade säljexperter som brinner för bra resultat!

Rubino Rekrytering är ett snabbt växande rekryteringsföretag och vi rekryterar kandidater inom telefonförsäljning med fokus på arbetsgivare i Stockholm, Göteborg och Malmö, men hjälper även företag i hela Sverige med rekrytering inom sälj, marknad och ekonomi.

Välkommen till Rubino – rekrytering när den är som bäst!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Telefonförsäljare jobb – Vi rekryterar telefonförsäljare för jobb i hela Sverige

Rekrytering av säljare och vägledning är vad vi på Rubino gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en självklar stjärnsäljare kan vi snabbt ge er rätt telefonförsäljare för jobb åt företag i hela Sverige.

När ni hyr konsulter eller rekryterar kandidater genom oss inom telefonförsäljning får ni säljare som är tävlingsinriktade och som älskar bra resultat.

Telefonförsäljarna är engagerade i allt de gör och brinner för säljyrket genom att de:

  • Har hög ambitionsnivå
  • Är uthålliga och lyhörda
  • Är sociala och jobbar lätt i team
  • Motiveras att utvecklas inom försäljning
  • Drivs att belönas utifrån sina prestationer

Våra telefonförsäljare har:

  • Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning, men vi har det inte som krav
  • Brinnande passion för kunder och drivs av att arbeta mot tydliga mål

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Rekrytera inom telefonförsäljning med rätt förutsättningar för både anställd som arbetsgivare

Det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi hjälper er i löneprocessen och ser till att den anställde får en marknadsmässig lön samtidigt som att arbetsgivaren får möjligheten att sätta rätt krav med vår erfarenhet som grund från liknande rekryteringar.

Majoriteten av våra kunder erbjuder telefonförsäljare en hög grundlön samt en rörlig provisionsbaserad lön som försäljarna själva kan påverka eller enbart en hög provisionslön.

Rekrytera telefonförsäljare med rätt kompetens för ditt företag

Rubino har idag sina huvudkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men vi rekryterar även säljare, säljchefer och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas av arbetsgivare runt om i hela Sverige.

Vi är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av personal inom telefonförsäljning.

Välkommen till oss på Rubino Rekrytering, er bästa partner vid rekrytering av telefonförsäljare!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan