Vi hjälper dig att rekrytera en ny Utesäljarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Utesäljare tjänstgör på resande fot och hälsar på kunder ihop med en säljgrupp under en längre tidsperiod.

Utesäljarna företräder alltid sitt företag och varumärkesbild och representerar alltid sin arbetsgivare. Ute på fältet är deras uppgift resultat- och tidsbestämt med solklara avsikter inför samtliga säljbesök. Ett antal kunder kan komma att besökas i samarbete med ett beslutsamt säljteam.

Rubino Rekrytering är experter på rekrytering inom områdena försäljning, marknad och ekonomi. Vi har varit engagerade sedan 2003 där rekrytering av säljare och vägledning är vår specialitet! Varje dag assisterar vi företag och säljare att lyckas med sin försäljning. Vi lägger stor fokus på att rekrytera rätt personal till rätt företag!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Utesäljare jobb – Rubino har försäljarna med professionella kunskaper inom uteförsäljning

Är ni i behov av engagerade och yrkesmässiga utesäljare? Söker ni en säljare för jobb ute på fältet? Då har ni kommit till rätt bolag! Vi på Rubino Rekrytering har erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att veta vad en professionell uteförsäljare är. Det gör att vi snabbt kan erbjuda er kvalificerade uteförsäljare när ni är i behov!

Vi har personalresurser som behärskar uteförsäljningens alla bitar, där samtliga uteförsäljare är:

  • Utåtriktade med förmågan att knyta nya kontakter
  • Duktiga på att hjälpa kunder ta beslut
  • Organiserade, strukturerade och effektiva
  • Målmedvetna och resultatinriktade

Rätt löneanspråk och rätt toppsäljare

Det kan vara svårt att sätta rätt löneanspråk för bägge parter. Rubino kan hjälpa er i löneprocessen. Vi ser till att den anställde får en marknadsmässig lön samtidigt som arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla säljroller och nivåer. Hos oss är alla utesäljare lojala, pålitliga, orädda och lösningsorienterade. Vi rekryterar säljare, säljchefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas av våra kunder och vi är alltid redo att ställa upp när våra kunder är i behov en driven säljare.

Välkommen till oss på Rubino Rekrytering! Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi är er bästa lösning vid rekrytering av Utesäljare!

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan