Vi hjälper dig att rekrytera en ny Varuhuschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Varuhuschef är en viktig roll i en verksamhet där du har det övergripande ansvaret för varuhusets omsättning och resultat.

Vi på Rubino Rekrytering är specialisterna på personalrekrytering inom sälj, marknad och ekonomi sedan 2003. Hos oss hittar du professionella varuhuschefer som har utfört sina tjänster på flertalet kända företag och varuhus i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och säljare att lyckas med sin varuhusförsäljning!

I arbetsuppgifterna ingår att dagligen följa upp resultat och nyckeltal, samt att omsätta företagets operativa och strategiska mål.

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av professionella Varuhuschefer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av säljare med varuhusansvar är vad vi på Rubino gör bäst! Varuhuschefer via Rubino fokuserar på god lönsamhet, kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultat. Vi kan snabbt ge er rätt varuhusansvarig för jobb åt företag i hela Sverige.

Alla våra Varuhuschefer har flera års erfarenhet/kunskap:

 • från ledande befattning inom handel
 • av personal- och budgetansvar
 • i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
 • av försäljningsverksamhet inklusive stordrift
 • i ekonomi och administration samt olika CRM
 • svenska och engelska samt Office paketet

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Rekrytera varuhuschefer med rätt kompetens

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset
 • ansvara för effektivisering av kostnader och nyckeltal
 • optimera omsättning, lönsamhet samt budgetering
 • ha personalansvar för samtliga anställda i varuhuset
 • stå för rekrytering och introduktion samt utveckling och avslut
 • säkerställa och genomföra olika koncept

Få rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Med vår gemensamma erfarenhet vet vi att det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino hjälper er i processen! Vi ser till att den anställda Varuhuschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rubino Rekrytering hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla säljroller. Våra varuhuschefer är resultatinriktade samt har en förmåga att engagera och motivera andra för att nå framgång.

Är ni i behov av professionella varuhuschefer? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera varuhuschefer när ni är i behov!

Rubino har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men är tillgängliga för våra rekryteringstjänster i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är experterna på rekrytering inom sälj, marknad och ekonomi i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt Varuhuschef.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan