Vi hjälper dig att rekrytera en ny Verksamhetschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Verksamhetschef är den viktiga chefsrollen där du som affärsinriktad och erfaren chef utvecklar verksamheten. 

Behöver ni verksamhetshefer och letar efter ett pålitligt och professionellt rekryteringsföretag? Då har ni hittat rätt! Rubino Rekrytering riktar sig till företag i hela Sverige som behöver personal inom sälj, marknad och ekonomi.

Välkommen till Rubino vi rekryterar rätt personal till ditt företag!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytera en Verksamhetschef för din affärsverksamhet

Vi är bäst på rekrytering av verksamhetschefer! Varje dag hjälper vi företag att lyckas med sitt verksamhetsansvar! Vi har erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att hitta och rekrytera bra personal. Vi kan därför snabbt erbjuda dig en verksamhetschef när ni behöver.

Alla våra Verksamhetschefer har:

 • gedigen utbildning med akademisk standard
 • god erfarenhet av ledande position med verksamhetsansvar
 • god kommunikativ förmåga och brinner för sälj och service
 • ett strukturerat arbetssätt och förmåga till helhetsperspektiv
 • van vid att analysera ekonomi samt leda större projekt
 • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • goda kunskaper i Microsoft Office och CMS verktyg
 • Rekrytera rätt verksamhetsansvarig till ditt företag genom Rubino’s
 • rekryteringsprocess som ger er rätt person till rätt företag!

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Att rekrytera rätt verksamhetschef

Söker ni verksamhetschefer och letar efter rätt person att rekrytera? Då kan vi på Rubino Rekrytering hjälpa er! Vi är rekryteringsspecialisterna sedan starten av 2003 och kan snabbt erbjuda er rätt verksamhetschef i rekryteringen!

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • skapa en positiv kundupplevelse och en attraktiv arbetsplats
 • kontinuerligt verka för ständig förbättring och effektivisering
 • uppnå högsta möjliga servicegrad tillsammans med ökad försäljning
 • ansvara för personalplanering – rekrytering, bemanning och administration
 • leda, coacha och utveckla samtliga medarbetare
 • säkerställa kompetens, verktyg, processer, instruktioner och policyn

Rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Vi vet med erfarenhet av rekryteringar och löneprocesser att det kan vara svårt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino kan därför hjälpa er i processen! Vi ser till att verksamhetschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren har möjligheten att sätta rätt krav.

Är ni i behov av verksamhetschefer med stor drivkraft och initiativförmåga? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera nyfikna, affärsmässiga verksamhetschefer med ett strategiskt förhållningssätt när ni är i behov!

Vi har huvudkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men bedriver även rekrytering för arbetsgivare etablerade i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering, vi är det professionella rekryteringsföretaget inom sälj, marknad och ekonomi. Vi hjälper er att hitta rätt Verksamhetschef!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan