Vi hjälper dig att rekrytera en ny Verksamhetschefi Stockholm, Göteborg och Malmö

Verksamhetschef är den viktiga chefsrollen där du som affärsinriktad och erfaren chef utvecklar verksamheten. 

Behöver ni verksamhetshefer och letar efter ett pålitligt och professionellt rekryteringsföretag? Då har ni hittat rätt! Rubino Rekrytering riktar sig till företag i hela Sverige som behöver personal inom sälj, marknad och ekonomi.

Välkommen till Rubino vi rekryterar rätt personal till ditt företag!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Rekrytera en Verksamhetschef för din affärsverksamhet

Vi är bäst på rekrytering av verksamhetschefer! Varje dag hjälper vi företag att lyckas med sitt verksamhetsansvar! Vi har erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att hitta och rekrytera bra personal. Vi kan därför snabbt erbjuda dig en verksamhetschef när ni behöver.

Alla våra Verksamhetschefer har:

 • gedigen utbildning med akademisk standard
 • god erfarenhet av ledande position med verksamhetsansvar
 • god kommunikativ förmåga och brinner för sälj och service
 • ett strukturerat arbetssätt och förmåga till helhetsperspektiv
 • van vid att analysera ekonomi samt leda större projekt
 • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • goda kunskaper i Microsoft Office och CMS verktyg
 • Rekrytera rätt verksamhetsansvarig till ditt företag genom Rubino’s
 • rekryteringsprocess som ger er rätt person till rätt företag!

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Att rekrytera rätt verksamhetschef

Söker ni verksamhetschefer och letar efter rätt person att rekrytera? Då kan vi på Rubino Rekrytering hjälpa er! Vi är rekryteringsspecialisterna sedan starten av 2003 och kan snabbt erbjuda er rätt verksamhetschef i rekryteringen!

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • skapa en positiv kundupplevelse och en attraktiv arbetsplats
 • kontinuerligt verka för ständig förbättring och effektivisering
 • uppnå högsta möjliga servicegrad tillsammans med ökad försäljning
 • ansvara för personalplanering – rekrytering, bemanning och administration
 • leda, coacha och utveckla samtliga medarbetare
 • säkerställa kompetens, verktyg, processer, instruktioner och policyn

Rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Vi vet med erfarenhet av rekryteringar och löneprocesser att det kan vara svårt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino kan därför hjälpa er i processen! Vi ser till att verksamhetschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren har möjligheten att sätta rätt krav.

Är ni i behov av verksamhetschefer med stor drivkraft och initiativförmåga? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera nyfikna, affärsmässiga verksamhetschefer med ett strategiskt förhållningssätt när ni är i behov!

Vi har huvudkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men bedriver även rekrytering för arbetsgivare etablerade i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering, vi är det professionella rekryteringsföretaget inom sälj, marknad och ekonomi. Vi hjälper er att hitta rätt Verksamhetschef!

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Vi har varit väldigt överens om vilka kandidater som är de bästa. Det har varit jättebra rekryteringar.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.