Antalis

Antalis är Europas ledande grossist inom finpapper och emballage. I Sverige har de funnits i mer än 100 år under tidigare namn Svenskt Papper och Map.

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB

Fler kundcase

Rekryteringspartner till Renault Nordic AB

Renault Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Renault SAS i Paris och sedan 2008 har Renault Nordic AB egen operativ verksamhet. För att behålla sin position och leverera rätt förväntningar gäller det att ha rätt personer på plats. Vi har hjälp Thomas Holm, Country Manager för Renault Nordic AB med att finna rätt kompetenser främst för säljpositioner men även servicemarknadschef.

Läs vidare

Rekryteringar inom elbranschen åt Ensto

Ensto är ett internationellt företag inom elbranschen med 1600 anställda inom koncernen. I över 15 år har vi haft ett nära samarbete med Ensto Sverige som är ett renodlat marknadsföringsbolag med sälj, customer service och ekonomi. Ett samarbete där vi under åren lärt känna varandra väl och som bidragit till många insikter och många träffsäkra rekryteringar.

Läs vidare

Rekrytering inom fordonsfinansiering

Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Då vi specialiserat oss på just rekrytering av säljtjänster inom marknad och fordon har vi hjälp Santander Consumer Bank att finna rätt kandidater till deras avdelning för fordonsfinansiering.

Läs vidare

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.