Renault Rekryteringspartner till Renault Nordic AB

"Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar."

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rekryteringar till den svenska marknaden

På Rubino Rekrytering fokuserar vi på att finna rätt kompetenser för den svenska marknaden, vilket vi hjälper Thomas Holm med på Renault Nordic. Thomas jobbar inom en nordisk hub och är ansvarig för Sverige. För att Renault ska bibehålla sin position på marknaden gäller det att både vara ett attraktivt märke och en attraktiv arbetsgivare, för bilmarknaden står inför stora rekryteringar och måste hålla sig på topp.

Efterfrågan är nästan större än utbudet när det kommer till att hitta rätt medarbetare till bilindustrin. Bara på servicemarknadssidan kommer det finnas ett stort rekryteringsbehov innan 2020. Det kommer bli ett kiv om dessa personer och då gäller det att vara en attraktiv arbetsgivare och hitta dessa kompetenser.

Styrka i specialistrekryteringar

För Thomas Holm finns vi med både när de behöver ett par extra ögon och öron vid rekryteringar de själva håller i. Men för det mesta är vi med vid specialistrekryteringar där vi kommer in redan från början och är med ända till uppföljning för att säkerställa att arbetsgivare och arbetstagare blivit nöjda.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Från testrekryteringar till långsiktigt samarbete

Vi har hjälp Thomas Holm och Renault Nordic AB med rekrytering sedan 2015. Anledningen till att vi får ett fortsatt förtroende är inte svårare än att vi levererar det kunden vill ha – på ett professionellt och ärligt sätt.

Anledningen till Rubino Rekrytering är att de testrekryteringar som gjorts tidigare har funkat väldigt bra. Det som har levererats har varit så bra och då faller det sig naturligt att man jobbar vidare tillsammans. Det blir ett ömsesidigt förtroende.

Kandidatbank som skapar rätt rekryteringar

Att vara leveranssäker, vad betyder det? För oss handlar det om stabilitet i hela kedjan: från att börja med rätt förutsättningar och att ta fram marknadsmaterial till att leverera intressanta kandidater att fördjupa sig i.

Främsta styrkan hos Rubino Rekrytering är leveransen. Detta bygger mycket på att de har en väldigt bra kandidatbank eller bra kontaktnät och att det finns en stor lyhördhet och förståelse.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Fler kundcase

Antalis

Antalis är Europas ledande grossist inom finpapper och emballage.

"Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!"

Läs vidare

Rekryteringar inom elbranschen åt Ensto

Ensto är ett internationellt företag inom elbranschen med öven 1.600 anställda.
"Vi har jobbat med Rubino väldigt länge, i över 15 år. Vi har även jobbat med andra rekryteringsbyråer, främst större, men då har vi inte fått lika bra resultat."

Läs vidare

Rekrytering inom fordonsfinansiering

Santander Consumer Bank är en av världens största banker.
"Vi har varit väldigt överens om vilka kandidater som är de bästa. Det har varit jättebra rekryteringar."

Läs vidare

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.