English Version

Chefsrekrytering i Stockholm, Göteborg, Malmö

Vi hittar ledaren du söker

Vid en rekrytering av chef står ledningen inför en möjlighet att styra hela företaget i rätt riktning. Det är en unik möjlighet att fundera vad organisationen behöver; vill vi ha en person med erfarenhet från vår egen bransch, eller är det dags att ta in helt nytt blod? Ska personen vara startklar att axla rollen som chef, eller är vi villiga att forma en mer oerfaren person utifrån vår unika organisation? Frågorna är många – och det med all rätt. Det är ett beslut som kommer att påverka och genomsyra hela organisationen, och kan vara helt avgörande för företagets framtid. När du som uppdragsgivare ger oss förtroendet att rekrytera en chef eller om ni behöver hyra in en chef, vet vi därför att du har höga förväntningar vad gäller både kompetens och personlighet.

För en lyckad chefsrekrytering krävs en tydlig målbild, en beprövad process och erfarna rekryterare med stort kontaktnät. Rubinos rekryteringskonsulter har själva erfarenhet från styrande positioner och i kombination med vårt breda kontaktnät samt beprövade metoder vet vi vad som krävs för att få rätt chef på rätt plats. Vårt arbete genomsyras professionalitet och kvalitet; vi vill vara med och bidra till våra kunders framgång. Att vi har många trogna och återkommande kunder vittnar om att vi vet vad våra kunder efterfrågar – och levererar därefter.

Självklart hanterar vi all konfidentiell information på ett säkert sätt och ger kandidaterna ett genomgående professionellt bemötande från första kontakt. På Rubino Rekrytering nöjer vi oss inte med att bara kontakta de som aktivt söker jobb, vi söker alltid i våra breda nätverk och databaser efter de bäst lämpade kandidaterna för våra kunders specifika behov. På så sätt kan du lita på att vi gör vårt yttersta för att hitta rätt kandidat till just din organisation.

Vi hjälper dig till exempel att hitta rätt

 • Produktchefer
 • Kategorichefer
 • Inköpschefer
 • Administrationschefer
 • Marknadschefer
 • Regionchefer
 • Försäljningschefer
 • Butikschefer
 • Ekonomichefer
 • IT-chef
 • Teamchef
 • Kundservicechef

HUR VI REKRYTERAR  CHEFER / LEDANDE PERSONAL i Stockholm, Göteborg och Malmö

Nedan hittar du grunden i vår rekryteringsprocess. Vi går gärna igenom den mer i detalj vid vårt första möte.

 • BEHOVSANALYS/KRAVPROFIL – Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

 • SÖKNING – Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

 • INTERVJUER – Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare. Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

 • PRESENTATION – Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången för en intervju.

 • VAL AV SLUTKANDIDAT – Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

 • INTRODUKTION – Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

 • UPPFÖLJNING – Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda.

KVALITET ATT RÄKNA MED i Stockholm, Göteborg och Malmö

Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget. Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Är du av någon anledning inte nöjd med vårt arbete så gör vi givetvis om rekryteringen helt kostnadsfritt.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Vi hade akut behov av spetskompetens inom vårt område på chefssidan som är mycket smalt. Rubino löste uppdraget professionellt och smidigt. Vi hade provat andra leverantörer utan större resultat. Vi kan verkligen rekommendera Rubino som arbetar smidigt och tillgängligt.«

Göran Hansson, VD Oerlikon Balzers Sandvik Coating AB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.