Account Manager till CAPE Media

Du spelar en avgörande roll

Som AM hos CAPE kommer du hantera flertalet A-kunder i ditt projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla befintliga kundrelationer med större och bättre annonskampanjer genom kreativa lösningar och en bred produktportfölj. Med ditt brinnande engagemang för nöjda kunder kommer du snabbt få affären att växa med fler annonsörer och framgångsrika annonskampanjer.

Trots att affären växer med många nya kunder säkerställer du att varje kampanj levererar långsiktigt bra resultat och att varje kundrelation utvecklas på bästa möjliga sätt. När tiden inte längre räcker till är det dags att rekrytera nästa kollega, inte nästa kund. De sätter kunden i fokus och trycker inte in några förhastade affärer via telefon.

Du arbetar i ett säljteam med fyra andra kollegor och en närvarande gruppchef som ansvarar för att utveckla dig som AM och möjliggöra att du klättrar i bolaget.

CAPE Media söker till flera medier och kan styra efter både intresse och erfarenhet.

Befintliga uppdrag är bland annat, Åhléns, Privata affärer, Vi i Villa, Hockeysverige, Svenska fans, fotboll direkt, Vinliv, Kvartal, Realtid, Seniordeal, Veckorevyn, Golflivet och VEGO.

Din bakgrund är viktig…

– du ska ha 2-3 års erfarenhet av B2B och idéförsäljning eller motsvarande

– mycket god förmåga att formulera dig i både tal och skrift (svenska)

men det är din personlighet som avgör!

– du är modig och inte rädd för att misslyckas i jakten på nya erfarenheter

– trivs med att mätas mot tydliga mål och jaga förbättringar

– prestigelös och flexibel lagspelare som har lätt för att ta initiativ till att stötta och utveckla din omgivning

  Vad erbjuder CAPE Media?

  – Friskvård varje dag. De tror på att du presenterar bättre om du mår bra.

  – Var med på en spännande tillväxtresa med siktet på börsen. De kommer under nuvarande kvartal slå nytt All Time high.

  – Hög grundlön + månadsprovision + kvartalsbonus.

  – Möjlighet att jobba med 20 olika medier.

  – Generösa tävlingar och teamaktiviteter

  Utvecklingsmöjligheter

  CAPE Media har de senaste åren haft en snabb utvecklingstakt. Det har varit möjligt tack vare att de som arbetar i bolaget trivs med att utmana sig själva och jobbar hårt för att växa med nya kunskaper och erfarenheter.

  Som AM kan du fortsätta utvecklas inom din egna försäljning och addera på fler uppdrag men de ser även andra möjliga vägar att gå:

  Affärsansvarig; Ditt nästa steg blir att ta över ansvaret för hela uppdraget. Du målstyr, rapporterar och utvecklar uppdraget mot budget. Du kommer med förslag på nya produkter och ser till att förutsättningarna för alla i teamet är tillräckligt bra.

  Gruppchef; Som gruppchef ansvarar du för ett team om fem personer som arbetar med olika medier och som kan ha flera olika affärsansvar. Du coachar, leder och utvecklar teamet samt blir en del av säljledningen.

  Produktutvecklare, Som produktutvecklare ansvarar du för en av deras egna produkters utveckling. Du skapar förutsättningar för säljbolaget och ansvarar för produktens tillväxt.

   Här får du misslyckas och göra misstag, så länge du utvecklas och delar dina lärdomar och insikter. Under tiden har du drivna och duktiga människor att ta rygg på och som samtidigt stöttar dig på vägen.

   Den genomsnittliga anställningstiden hos befintlig personal är strax över 5 år.

    

   Cape_mediaLg-black@2x.png

   OM FÖRETAGET

   CAPE Media är ett mediebolag som jobbar med uppdragsförsäljning, medieproduktion och affärsutveckling. De hjälper annonsköpare i Sverige att göra bra medieval som de själva förstår och kan motivera med svaret på varför det är ett bra val. De hjälper deras kunder att växa och drivs av en vision som bygger på att göra deras kunder så pass nöjda och övertygade i sin kontakt med dem att de köper aktier i bolaget när CAPE Media går till börsen 2025.

   CAPE Media är ca 35 pers som sitter i ett nyrenoverat kontor på Gärdet i Stockholm. 

   För ytterligare frågor kan du höra av dig till David Andersson på Rubino Rekrytering. På 0762-98 46 50 eller via mail [email protected].