CFO Wattif Nordic, placering Stockholm

Logo Wattif.png

CFO Wattif EV, placering StockholmSom CFO på Wattif kommer du att i första hand att ansvara för och bygga upp ekonomifunktionen på företaget i samråd med group CFO. Du ansvarar för att, tillsammans med verksamheten, upprätta ekonomiska planer, kalkyler och underlag för Wattifs projekt. Du ska dessutom bygga och utveckla organisationens styr- och kontrollsystem för uppföljning, upprätta budgetar samt följa resultat och nyckeltal. I denna roll blir du ”spindeln i nätet” med kontakter på alla nivåer både externt och internt. Det är viktigt att du har känsla och intresse för affären då en del av jobbet kommer att vara utveckling av affärer, koncept och prismodeller.

Du rapporterar till och arbetar nära VD för Nordic och ingår i ledningsgruppen. Tjänsten utgår ifrån Wattifs lokaler i Saltsjöbaden.

Bakgrund och erfarenhet

  • Gärna akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande
  • Goda erfarenheter inom ekonomi, analys och redovisning
  • Gärna erfarenhet av en tillväxtresa och liknande tjänst
  • Erfarenhet av att arbeta både operativt och strategiskt
  • God digital kompetens och ett intresse av att utveckla ekonomifunktionen digitalt
  • En bra kommunikatör samt flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift

Ovanstående är viktiga egenskaper men viktigast är att du är driven och vill vara med på en tillväxtresa med ett företag som har vind i seglen. Du är service- och affärsorienterad och har en god analytisk förmåga. Du gillar struktur men är samtidigt flexibelt lösningsorienterat och gillar när ena dagen inte är den andra lik.

Rätt person kommer att få en viktig roll med stora möjligheter att påverka sin situation och roll.

Ansöker gör du omgående och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Wattifs idé är att påskynda och utveckla en problemfri laddningsinfrastruktur för elbilar. Wattif har identifierat bristen på laddningspunkter för elbilar och har ett nyckelfärdigt attraktivt koncept för fastighetsägare och parkeringsplaster världen över. Wattif EV är ett norskt bolag som har sitt ursprung på ”Vestlandet” där elbilsandelen är högst i världen per capita. Huvudkontoret ligger i Bergen Norge där corporate och teknik för koncernen sitter. Verksamheten har etableringar i UK, Irland, Tyskland, Österrike, Norden och växer löpande. Läs mer på https://wattifev.com/

Bild Wattif.jpeg