Ensto söker Säljare OEM

5988015-00214298-ensto.png

Ensto Sverige AB söker en driven Säljare OEM Industri.

Arbetsuppgifter:
Syftet med rollen är att driva och utveckla försäljningen inom område OEM, där bl. a Industrikomponenter och Elkapslingar ingår. Du ansvarar för din budget och för att nå försäljningsmålen som är uppsatta för ditt affärsområde. Kunder är i första hand, OEM Industrikunder och ev. Elkonsulter samt Slutanvändare. Du utgår från hemkontor och trolig bostadsort är mellan Ljungby – Norrköping 

Din profil:
För att trivas och lyckas i rollen är försäljning en självklar del i ditt DNA. Du är kommunikativ och skall drivas av att göra affärer. Du hittar dina leads och driver säljprocesserna tydligt, strukturerat och lösningsorienterat via personliga möten. Därför är det viktigt att du måste vara självständig i din personlighet och entreprenörsdriven i din säljstil. Har du erfarenhet från området är det givetvis meriterande. Du måste vara den som knyter ihop säcken och får affären. Det är därför viktigt att du har med dig goda säljresultat sedan tidigare från liknande roller. Du bör ha en adekvat utbildning och dessutom ett bra nätverk bland kunder och inom branschen. Du skall kunna resa i tjänsten, vara flytande i svenska och engelska och ha körkort.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande roll i en koncern med en internationell prägel där detta affärsområde är prioriterat. Fast marknadsmässig lön med bonus, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring samt de verktyg du behöver för att lyckas med din försäljning är bl. a det vi erbjuder. Vi är ett väl sammansvetsat team där alla hjälper alla, vi sitter i trevliga lokaler i Västberga.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

lkommen med din ansökan!