Field Sales Agent till Visual Art

visualart-logo.png

Är du en säljdriven och relationsbyggande person med ett tekniskt intresse? Trivs du i en dynamisk miljö, där utveckling och en önskan om att bli bättre dag för dag är en av hörnstenarna i företagskulturen? Då har du möjlighet att söka rollen som Field Sales Agent hos oss på Visual Art.

Om oss:
Visual Art är ett globalt kreativt teknik- och medieföretag som erbjuder digitala skylt- och mjukvarulösningar för kunder inom många branscher. Företaget grundades 1997 i Sverige och vår ständiga nyfikenhet och vår önskan att ständigt utvecklas gör oss till ledare inom digitala kommunikationskanaler. 

Visual Art är idag ett sammansvetsat team på över 130 anställda, med huvudkontor i Stockholm. Vi finns även etablerade i Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Spanien, Storbritannien och USA. Kunder i urval är bland annat McDonald’s, ICA, KICKS, Unibail-Rodamco-Westfield, Circle K , 7-Eleven, SEB och AB Nordiska Kompaniet. 

Om tjänsten:
Som Field Sales Agent blir du en central kontaktyta mot ICA-handlare och utvecklar affären tillsammans med dem. Rollen innebär strukturerad bearbetning av utvalda butiker samt att snabbt agera på uppkomna behov av våra produkter och tjänster. Det gör du genom att att sälja in, hantera och följa upp förfrågningar via besök, telefon och mejl. Internt jobbar du nära vår KAM för ICA och övriga ICA-teamet och rapporterar till vår Sales Director. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:

 • Presentera och sälja in konceptet för ICA Butiks-TV och Visual Arts erbjudande som en helhetsleverantör inom Digital Signage
 • Vara primär kontaktyta med ICA-handlare och planera resrutter och butiksbesök från Jönköping i söder till norra Sverige
 • Diskutera och identifiera optimala ytor för placering av digitala skärmar samt presentera prisbilder under butiksbesök
 • Demonstrera ICAs Butiks-TV app för kunden
 • Skapa och följa upp på offerter, från införsäljning till leverans
 • Administration i form av rapportering, dokumentation och uppföljning av säljaktiviteter

   För att lyckas i rollen tror vi att:
   Du motiveras av att driva försäljning och att bygga relationer på lång sikt. Du är självgående, strukturerad och lösningsinriktad i ditt arbetssätt och har alltid kunden i fokus. Vi ser också att du har:

   • Erfarenhet inom B2B-försäljning tex som Account Manager eller Field Sales Representative
   • Meriterande med säljerfarenhet mot dagligvaruhandel (ICA mycket meriterande) – och vana att besöka handlare och butiker
   • Viss teknisk kompetens samt förståelse för installation är önskvärt
   • Körkort är ett krav
   • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • God datorvana och erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
   • Vana av att använda CRM-system och andra affärssystem.

   Ansökan
   På Visual Art får du en bra möjlighet att vara en del av ett växande och innovativt företag med många spännande kunder inom olika branscher. Anställningen är en 12 månaders visstidsanställning med start i mitten av augusti och med goda möjligheter till fortsättning. Du utgår från vårt fina kontor i Stockholm och är på resande fot ca 3 dagar i veckan och har ca 6 övernattningar i månaden.

   I denna rekrytering samarbetar Visual Art med Rubino Rekrytering. Har du några frågor kan du vända dig till ansvarig rekryteringskonsult Hanne Rubino, +46 739 015 911. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.

   Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan och att bli en del av vårt dynamiska team!