Marknadsansvarig med säljansvar för Export – till Hammarprodukter i Bjursås

Hammarprodukter.png

Är du en driven och resultatorienterad person med en passion för marknadsföring och försäljning på internationella marknader? Då kan du vara den vi letar efter! AB Hammarprodukter, en ledande aktör inom vår bransch, söker nu en Marknadsansvarig med försäljningsansvar på Export som kan leda vår fortsatta expansionsresa.

Om oss:
AB Hammarprodukter, med huvudkontor och i Bjursås, är en ledande aktör i branschen. Vi har specialiserat oss på tillverkning av elbranschens skyltar, märksystem och fågelskydd för att kunna erbjuda produkter som kan ”Skylta så det märks” för din och andras säkerhet. Vi tillhandahåller ett brett utbud med unika och användarvänliga produkter med rätt kvalitet för Eldistribution, Telecom och Spårbunden trafik.

Din roll:
Som Marknadsansvarig för hela verksamheten och med Säljansvar för vår Exportmarknad så kommer du att ha helhetsansvaret för vår marknadsavdelning och våra försäljningsstrategier internationellt. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

 • Omvärldsanalys – Ta fram och utveckla marknadsplaner och strategier, ex. analys av våra försäljningssiffror – trender, och delge försäljningsinformation till personal.
 • Marknadsmaterial – Förse internationella kunder med anpassat marknadsförings- och försäljningsmaterial. Detta inkluderar produktblad och presentationsmaterial som framhäver våra produkters unika fördelar och värd. Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra internationella kunder får det material och den support de behöver för att framgångsrikt marknadsföra och sälja våra produkter.
 • Kommunikation och Uppföljning: Underhålla och bygga starka relationer med internationella kunder och distributörer genom regelbunden kommunikation, utbildning och uppföljning. Din förmåga att lyssna, förstå och agera ödmjukt baserat på kundens behov, är avgörande för långsiktig framgång.
 • Förhandling och avtal: Förhandling, avtal och uppföljning gentemot återförsäljare på exportmarknaderna. Effektiv hantering av order, offerter och kundförfrågningar med precision och omsorg.
 • Resor är en integrerad del av rollen, och din flexibilitet och vilja att resa är viktig. Rollen innebär regelbundna tjänsteresor, både nationellt och internationellt, för att träffa kunder, delta i branschmässor och utveckla nya marknader.

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Ett starkt affärssinne med erfarenhet inom marknadsföring och försäljning.
 • En god förmåga och förståelse av att se kundens behov av uppföljning och återkoppling.
 • Du är en mästare på kommunikation och uppföljning, med förmågan att bygga och utveckla långsiktiga relationer.
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper ses som meriterande ex Tyska, Franska eller Spanska.
 • Du har B-körkort och är bekväm med frekventa resor.
 • Kunskap om MS Office-paketet och erfarenhet av att arbeta i Monitor (eller liknande system).

Vi Erbjuder:

 • En spännande roll i ett framgångsrikt företag med stark tillväxtpotential.
 • Möjlighet att arbeta nationellt och internationellt.
 • Ett engagerat och stöttande team i ryggen.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bidra till vår fortsatta framgång? Skicka in din ansökan idag!

Ansökan:

För att ansöka, vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är den perfekta kandidaten till denna tjänst. Vi går igenom ansökningarna löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Vi ser fram emot din ansökan!