Entreprenadingenjör/Kalkylator Rovalin AB, Nykvarn

rovalin 6.png

I rollen som Entreprenadingenjör/Kalkylator är du en av bolagets viktigaste medarbetare hos oss. Din position är en nyckelroll och det är meriterande att du har en relevant erfarenhet, men är du i början på din karriär så kommer vi att hjälpa dig in i rollen. Vi är en liten organisation där man får mandat och ansvar i rollen men där alla ställer upp för varandra även utanför sina respektive ansvarsområden.

Din huvudsyssla är att räkna på inkommande jobb, samt ha en tät dialog med beställarnas inköpare. Du kommer att arbeta nära ledningen som kommer att se till att du snabbt kommer in i rollen i en arbetsplats med snabba beslutsvägar.
Du tillsammans med din chef upprättar projektavtal ihop med beställaren. Projektet överlämnas därefter till projektchef som tar över för utförandet.
I slutet av projektet lämnar projektchefen en uppföljning till dig med resultat och information. Du kommer i en del av projekten även att vara med i slutregleringsfasen för att ge information om hur planeringen var i kalkylskedet.

Bild Rovalin.jpeg

Du har:
En adekvat ekonomi/ ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet.
Grundkunskap/ utbildning inom ekonomi och entreprenadjuridik.
Erfarenhet från bygg, mark- eller anläggningsbranschen är meriterande.

  • God datorvana
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Körkortsbehörighet: B

Dokumenterad yrkeserfarenhet från en liknande roll inom ekonomi och eller mark-anläggningsbranschen under några år är meriterande.

Vi ser att du är:
Affärsmässig, analytisk, strukturerad och noggrann.
Van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt.
Kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
Duktig på siffror, ser både detaljer och helheten.

Rovalin AB erbjuder ett fritt och spännande arbete där din insats och ditt arbete kommer att ha en stor påverkan på företagets framtid och utveckling. Vi är belägna i fräscha lokaler tillsammans med vår produktionsenhet utanför Nykvarn.

Ansöker gör du snarast via rubino.se då vi avser att tillsätta tjänsten omgående. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult i denna process David Andersson på 00762-984650 alt. Harry Rubino på 0733-763930.
Välkommen med din ansökan!!!

Rovalin AB beläget i Nykvarn, är Sveriges största fristående bolag inom grundläggningsbranchen som erbjuder sina kunder helhetslösningar för grundläggningsarbeten inom pålning, borrning och spontning.
Rovalin AB dimensionerar och utför slagna pålar i betong och stål/ Borrning av pålar och sponter, samt traditionella vibrodrivna spontarbeten. Vi är för närvarande ca 40 anställda och växer, omsättningen är idag ca 450 MSEK, läs mer på www.rovalin.se
Rovalin AB är ett helägt dotterbolag till Nordisk Bergteknik AB, läs mer på www.nordiskbergteknik.se