Försäljningsingenjör, Precision Components PrC, Halmstad

oe_balz_pos_rgb.jpg

Oerlikon Balzers Coating är en världsledande leverantör av ytbeläggningstjänster.
Oerlikon har under de senaste åren gått från att vara en produktleverantör, till att erbjuda kundspecifika helhetslösningar för att förbättra, effektivisera och miljöanpassa kundernas produkter. Läs mer på: www.oerlikon.com/balzers/se/
Nu söker vi en driven och affärsorienterad: 

Försäljningsingenjör, Precision Components PrC med placering Halmstad

150310_Composing_PrecisionComponents-Titel_25,41x4,84.jpg

 

 

 I rollen som försäljningsingenjör kommer du att arbeta med att identifiera, utveckla och förbättra våra kunders produkter. Du kommer att ha som fokus att förlänga livslängden på i första hand slitagekomponenter. Du arbetar nära kunden som rådgivare med att inspirera till en förbättrad, effektiviserad och miljöanpassad produkt.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar till försäljningschefen. 

Vi söker dig som med driv och engagemang vill arbeta tillsammans med den övriga  säljorganisationen, och i nära samarbete med produktionsverksamheten, för att skapa unika och hållbara lösningar för våra kunder. Rätt person kommer att självständigt ansvara för att driva försäljningen mot tydligt uppsatta mål.

För att lyckas är det är viktigt att du har ett nyfiket drag, modet att kunna fråga och en vilja av att lära dig mer varje dag. Du är drivande i din personlighet och är en relationsbyggare som vårdar och utvecklar dina affärsrelationer långsiktigt.
Vi är övertygade om att detta är nycklarna för att nå framgång i arbetet med vår strategi: Att inte sälja produkter utan erbjuda lösningar som underlättar och effektiviserar för våra kunder.

Du är säker och van i rollen som säljare och har goda resultat med dig sedan tidigare samt vet vad som krävs för att lyckas.
Du håller dig uppdaterad på branschtrender, produktnyheter och i vilken riktning vårt affärsområde utvecklas. Du kommer även att få bygga relationer med olika delar internt i vår organisation, både lokalt och internationellt. 

Du har en relevant teknisk bakgrund och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom teknik-/industri.

 

Du har körkort, kan resa i tjänsten och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder ett spännande arbete där rätt person kommer att få utvecklas genom att arbeta med lösningar som är branschledande i en internationell organisation med en stark lokal förankring. Du kommer att få kollegor som är engagerade i att utveckla lösningar och ständiga förbättringar för våra kunder inom Medical, General Engineering, High End Deco, Motorsport och Power Generation Systems

Ansökan Välkommen in med din ansökan. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter. Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål. Oerlikon Balzers Coating Sweden AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda. Nordiska beläggningscentra finns i Stockholm, Köping och Halmstad samt Pirkkala och Espoo i Finland.