Hårologi Säljare Södra Sverige

Om oss
Hårologi of Sweden AB är ett svenskt bolag som verkar inom den professionella frisörbranschen. Vi tillverkar och utvecklar högkvalitativa hår och hudvårdsprodukter i vår miljöcertifierade anläggning. Hårologi har verkat på den svenska marknaden i snart 50 år och har samarbetspartners inom frisörsalonger och frisörskolor.

Hårologi.jpeg

Vi är också distributör till frisörutbildningssystemet Pivot Point i Norden. Hårologi är idag ett välkänt varumärke inom vårt segment på den svenska och nordiska marknaden. Våra produkter exporteras till ytterligare ett tiotal länder.

hårologi bild 2.webp

Vårt huvudkontor ligger i Bromma där vi är 12 anställda. Hårologi är ett dotterbolag till Svenska Krämfabriken sedan 2018. Läs mer på: www.harologi.se

Rollen
Vi förstärker nu vårt säljteam med ytterligare en Säljare med fokus på kunder i södra Sverige.
Du arbetar självständigt men som en del av en grupp och gillar att utmanas med nya uppgifter varje dag. I rollen har du daglig kontakt med frisörsalonger och frisörskolor där du planerar och genomför säljaktiviteter och utbildningar. Bygger nätverk som bidrar till att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer
Till ditt stöd har du en säljarorganisation med moderna arbetsredskap, tjänstebil och ett bolag med gedigen kunskap inom området du arbetar i.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och att utveckla dina affärsrelationer, du bör ha några års erfarenhet från liknande arbete med goda resultat. Du är driven, självgående och vill vara med och skapa vår utveckling för framtiden.
Personliga egenskaper som vi värdesätter utöver ovanstående är att du är aktiv, social och serviceinriktad som person och att du drivs av att hjälpa våra kunder.
Du har ett strukturerat arbetssätt samt är stresstålig och självgående. Rollen innebär resor i första hand inom ditt distrikt: Skåne, Blekinge, Småland samt Öland och Gotland.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du är en viktig kugge i ett drivet och entusiastiskt team. Dina arbetsdagar kommer att innehålla både variation och möjlighet att påverka din roll, både ekonomiskt och personligt.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.