Projektledare inom Grundläggning – Rovalin

Projektledare inom Grundläggning hos Rovalin i Nykvarn
Är du en driven och engagerad projektledare inom grundläggning som söker nya utmaningar? Vill du dessutom vara med på en förändringsresa i syfte att ytterligare stärka Rovalins position på marknaden? Då kan du vara den vi letar efter!
Rovalin, ett välkänt och etablerat företag i mark- och grundläggningsbranschen med bas i Nykvarn, söker en självgående, driven och kompetent projektledare till vårt team.

rovalin 6.png

Om Rovalin

Rovalin AB förvärvades våren 2022 av Nordisk Bergteknik AB. Nordisk Bergteknik AB är ett publikt aktiebolag på Nasdaq Stockholm. Koncernen Nordisk Bergteknik AB är norra Europas största helhetsaktör inom berghantering och grundläggning.

Rovalin har genom åren etablerat sig som en pålitlig aktör som utför arbeten med hög kvalitet och professionalism. Företaget är känt för att leverera projekt i tid och inom budget samtidigt som vi sätter högsta prioritet på säkerhet och hållbarhet. Rovalin arbetar med en bred portfölj av projekt inom området grundläggning, inklusive bostäder, kommersiella fastigheter och infrastrukturprojekt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Rovalin kommer du att ha en central roll i att planera, koordinera och övervaka våra grundläggningsprojekt från start till mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

– Projektplanering och budgetering 

– Arbetsledning med personalansvar 

– Leverantörs- och underleverantörsansvar  

– Kvalitetssäkring och säkerhet på arbetsplatsen 

– Kommunikation med kunder och intressenter 

– Tids- och resursstyrning

 

  Kvalifikationer
  För att vara framgångsrik i rollen som projektledare hos Rovalin bör du ha följande erfarenheter och kvalifikationer:

  – En relevant utbildning alt. bakgrund inom grundläggningsområdet 

  – Branschkunskap är självklart meriterande, också från närliggande branscher 

  – Erfarenhet av projektledning inom området 

  – Starkt ledarskap och förmåga att motivera och inspirera ditt team 

  – Bra på att kommunicera och god förmåga att bygga relationer 

  – Förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta beslut 

  – Erfarenhet och kännedom om lagar och regler inom byggbranschen

   

  Vi erbjuder
  Rätt person kommer att få vara med på en förändringsresa och vara viktig i arbetet med att förbättra, effektivisera och förfina arbetssätt och processer för att ta Rovalin till nästa steg på marknaden. På Rovalin strävar vi efter att skapa en positiv och utvecklande arbetsmiljö för våra anställda.
  Vi erbjuder:

  – En konkurrenskraftig lön och förmåner

  – Möjlighet till personlig och professionell utveckling 

  – Ta del av en stimulerande och utmanande arbetsmiljö 

  – Vara en viktig del i ett engagerat och samarbetsvilligt team 

  – Spännande projekt och möjlighet att påverka branschen

   

   Om du är en dedikerad och självdriven projektledare med en passion för mark- och grundläggningsarbeten och vill vara en del av vårt framgångsrika team, så ser vi fram emot din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763 930.

   Välkommen med din ansökan!


   Rovalin AB beläget i Nykvarn, är Sveriges största fristående bolag inom grundläggningsbranchen som erbjuder sina kunder helhetslösningar för grundläggningsarbeten inom pålning, borrning och spontning.
   Rovalin AB dimensionerar och utför slagna pålar i betong och stål/ Borrning av pålar och sponter, samt traditionella vibrodrivna spontarbeten. Vi är för närvarande ca 40 anställda och växer, omsättningen är idag ca 450 MSEK, läs mer på www.rovalin.se
   Rovalin AB är ett helägt dotterbolag till Nordisk Bergteknik AB, läs mer på www.nordiskbergteknik.se