Reception/Restaurang Happy Golfer, Grödinge

Happy Golfer söker en positiv, glad och serviceorienterad person till vår reception och restaurang med placering Grödinge/Botkyrka.

DSC00488.jpg

Vi söker en person som skall ingå i Happy Golfers Stockholms serviceteam i vårt klubbhus. Du kommer att i första hand hjälpa våra gäster som vill spela golf på vår anläggning i Botkyrka/Grödinge

Arbetet är flexibelt och kan ibland vara stressigt men kommer att innebära att i första hand ta ansvar för vår Reception samt Cafe/Bar/Restaurang.

Tjänsten är en visstidsanställning som löper från början April till början på Oktober förlagt på både vardag och helg och omfattningen är minst 40 timmar per vecka.

Vi söker dig som gillar att hjälpa till och vara tillhands i händelsernas centrum. Arbetet är flexibelt och kommer innefatta allt från att göra smörgåsar till att vara med och planera golfevent. Du bör ha en viss datavana och kunna vara behjälplig i vår digitala golfklubb också.
Du måste brinna och gilla att ge service och har du lite koll på golf, har du arbetat inom service/golf/restaurang är det ett meriterande men inte ett måste, då vi kommer lära dig!

Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och de vi letar efter måste vara flexibla, positiva, glada, kunna hantera fler saker samtidigt, vilja lära sig nya saker samt vara prestigelösa.

Du måste ha fyllt 20 år då vi du kommer att jobba i vår restaurang.

Ansöker gör du omgående då intervjuer kommer att börja hållas under Mars månad.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mattias Bohlin på telefon 0707-363111 alt på mail till [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Vi söker dessutom flertalet personer till timanställning för arbeta helger och under sommarmånaderna.