Sales Manager till HAINBUCH Sverige, placering Stockholm

Sales Manager till HAINBUCH Sverige, placering Stockholm

hainbuch-logo-en.png

HAINBUCH har designat och tillverkat maskindelar till bearbetningsindustrin i över 60 år. Vi är ett familjeägt företag med huvudkontor i Tyskland och ca 850 anställda worldwide. Vi har 11 dotterbolag runtom i världen och vårt svenska kontor ligger i Täby. I Sverige arbetar fn två tekniska säljare, en inside sales och en administratör. Vi behöver nu förstärka vårt svenska team med en Ansvarig för den svenska verksamheten men med eget säljansvar med placering Stockholm.

Hos oss arbetar människor med olika personlighet och olika bakgrund och för oss är det viktigt att vi visar respekt för varandra och att alla ges möjlighet att lyckas i sina respektive uppdrag. Våra kunder skall uppfatta oss som ödmjuka, kompetenta och hjälpsamma och känna sig trygga med att vi hjälper dem till den bästa lösningen och en lönsam affär.

Rollen
I rollen som Sales Manager på HAINBUCH ansvarar du för verksamheten i Sverige avseende i första hand egen säljbudget, marknadsföring, rekrytering samt rapportering till vår koncern VD tillika ägare i Tyskland Marbach. Rollen ställer höga krav på dina ledaregenskaper och förmåga att utveckla försäljningen i Sverige. Att lyssna på och förstå kundens behov och därefter presentera en lösning och dess kundfördelar är nyckeln till framgång för oss. Du är också vår representant på mässor och produktvisningar. Du har naturligtvis också regelbundna möten med övriga medarbetare i den svenska organisationen. Inom HAINBUCH värnar vi om våra anställda och vi är stolta över vår familjära atmosfär i bolaget. Vi hoppas att du vill bli en av oss.

 

Vem är du?
Vi söker dig med mycket god teknisk kompetens och säljande personlighet, du är en naturlig ledare och rak i din kommunikation och du har en vilja av att se ditt företag och dina anställda utvecklas. Maskinteknisk utbildning är mycket meriterande, men lång erfarenhet av arbete inom maskinindustri värderas lika högt. Du kommer att arbeta självständigt och planera din tid på egen hand och du motiveras av att ha mål att nå. Det får gärna vara så att detta är ditt nästa steg i karriären då du arbetat som framgångsrik säljare inom branschen. Resor inom regionen förekommer regelbundet och därför är körkort ett krav. Dina kunder uppskattar dig för att du är öppen och social och har en god förmåga att lyssna och förstå deras behov och presentera lösningar som passar dem. Vi tror att du har en god förhandlingsvana och erfarenhet av att skapa och utveckla kundrelationer på ett framgångsrikt sätt. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt förstår engelska mycket väl.

Vad erbjuder vi?
En utvecklande roll i ett starkt bolag med fina traditioner och produkter i världsklass. Vi ger dig stora möjligheter att utvecklas i rollen och på så sätt bidra till din egen och HAINBUCHs framgång.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?
Ansök då snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Harry Rubino på Rubino Rekrytering 0733-763930. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!