Sales Representative till Savo – EFG, European Furniture Group

Savo_logo_RGB.png

Är du en målinriktad individ med passion för försäljning, design och inredning? Är du redo att ta ledningen för att främja premiumprodukter som inte bara förändrar sättet vi sitter på, utan också hur vi arbetar och möts?

Om oss:

European Furniture Group är en av Nordens ledande möbelproducenter. Vi designar, utvecklar och producerar möbler för kontor och offentliga miljöer under varumärkena Savo och EFG. Savo ligger i framkant när det gäller innovation inom högkvalitativa kontorsstolar och har länge varit ledande i Skandinavien när det gäller design och funktion. Vårt fokus är att skapa ergonomiska stolar som inte kompromissar med vare sig stil eller komplexitet. I Savos filosofi är ergonomi så självklart att vi hellre diskuterar hur enkelt det kan vara att sitta bekvämt. Vår progressiva och intuitiva design stimulerar nya tankesätt, arbetssätt och möten. Läs mer om oss och våra produkter på www.savo.com.

Om rollen:

Som Sales Representative för Savo i Stockholm blir du en nyckelspelare i vårt team och kommer att ha en central roll i att sälja, marknadsföra och främja våra exklusiva produkter. Du kommer att arbeta nära arkitekter, inredningsdesigners och återförsäljare för att förstå deras behov, och erbjuda lösningar som inte bara förbättrar arbetsplatsens utseende utan också dess funktionalitet och användarvänlighet.

Vem vi söker:

Vi letar efter en ambitiös, resultatinriktad och driven säljare med passion för produktorienterad försäljning. Du är en god relationsbyggare och har gärna ett befintligt nätverk av inredare, arkitekter och återförsäljare inom inredningsbranschen. Du är proaktiv, lösningsorienterad och arbetar strukturerat och självständigt för att nå dina mål och ge dina kunder bästa möjlig service och erbjudande.

Ansvarsområden:

 • Proaktivt identifiera och följa upp affärsmöjligheter, förhandla fram starka avtal och se till att våra försäljningsmål nås och överträffas.
 • Bygga och utveckla kännedom om våra produkter och vårt varumärke inom arkitekt- och designgemenskapen, och se till att våra produkter är högst upp på deras lista när det gäller projektplanering och utförande.
 • Förstå och översätta återförsäljares behov till konkreta lösningar med hänsyn till ergonomi, designpreferenser och budgetbegränsningar.
 • Vara expert på våra produkter, deras fördelar och olika varianter, och hålla dig uppdaterad om branschtrender och konkurrenters framsteg.
 • Erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara möter kundens behov utan också inspirerar till en hälsosammare och mer produktiv arbetsmiljö.
 • Bygga och upprätthåll långsiktiga relationer med våra viktigaste intressenter för att säkerställa en fortsatt tillväxt och framgång.
 • Hålla dig ständigt uppdaterad om marknaden och konkurrenternas produkter för att kunna erbjuda bästa möjliga service och produkter till våra kunder.

Kvalifikationer och erfarenhet:

 • Akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring, design eller relaterat område.
 • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning inom kontors- eller designbranschen.
 • Utmärkta kommunikations- och presentationsfärdigheter.
 • God förmåga att nätverka och samarbeta med kunder och kollegor.
 • IT-kompetens inom Office-paket och vana av att jobba i CRM-system.
 • B-körkort.

Tjänsten är en heltidstjänst, placerad i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar European Furniture Group med Rubino Rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanne Rubino, +46 739 015 911.

Vi erbjuder en arbetsplats som värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda. Organisationen är platt och präglas av nyfikenhet och utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Savo_Spine_Location_Classic_Meeting_Elmosoft_33004_LR.jpg