Säljare – Solenergilösningar, Senergia, Jönköping

Logo Senergia.png

Är du redo att driva framtidens energilösningar? Läs mer och ansök då till Nordens ledande distributör inom solenergi!

Om oss

Senergia, etablerat 2018, har snabbt blivit en framstående nordisk leverantör av solenergilösningar. Vi strävar alltid efter att alltid ligga i framkant och erbjuder helhetslösningar inom solenergi, energilagring och elbilsladdning till Sveriges främsta installatörer. I takt med vår expansion söker vi nu en erfaren inom området och drivande säljare för vår verksamhet i Jönköping med omnejd.

Om rollen:

I denna dynamiska position kommer du att vara en central del av Senergias team i Jönköping och spela en nyckelroll för att säkerställa och driva vår tillväxt och expansion i regionen. Ditt uppdrag blir att stärka Senergias position på marknaden genom proaktivt försäljningsarbete, där du hittar nya och utvecklar befintliga kundrelationer. Arbetsdagarna spenderas ute på fältet där du med ditt engagemang och din expertis skapar och underhåller lönsamma partnerskap. Du utgår från vårt kontor i Jönköping, i Munksjötornet alternativt från hemmet i ditt distrikt i Jönköpingsområdet, alternativt och rapporterar till Senergias försäljningschef.

Vem är du?

  • Du har en gedigen teknisk bakgrund och erfarenhet av B2B-försäljning inom solcells- eller elbranschen.
  • Du är självgående med ett starkt driv och förmågan att självständigt skapa affärsmöjligheter och bygga kundrelationer.
  • Innovativ och kreativ i ditt tillvägagångssätt för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.
  • Utmärkt förhandlare som trivs med kundmöten och kan hantera komplexa affärsdiskussioner.
  • Du har en förmåga att förstå och förutse kundernas behov, vilket gör dig till en värdefull partner för dem.
  • Du har jobbat i branschen och har ett etablerat nätverk inom området

 Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning inom elektronik, teknik eller liknande relevant område.
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • B-körkort är nödvändigt, då tjänsten innebär en del resande.

Vi erbjuder:

En möjlighet att vara en del av en snabbväxande och entreprenörsdriven organisation där du får chansen att verkligen göra skillnad. Du blir en del av ett engagerat team som värderar innovation och kvalitet, och där ditt arbete direkt bidrar till en mer hållbar framtid. Vi erbjuder vi givetvis ordentlig onboarding och rikligt med chanser till vidareutbildning. Läs mer på www.senergia.se samt gå till vår Youtubekanal för mer information här: https://www.youtube.com/@SenergiaAB

I denna rekrytering samarbetar Senergia med Rubino Rekrytering. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Frågor kring tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mejl i och med GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Senergia grundades 2018 och har snabbt utvecklats till en ledande nordisk leverantör och kunskapshubb för solenergilösningar. Huvudkontoret ligger vid Odenplan i Stockholm och har lokal närvaro i våra nordiska länder, inklusive distribution, försäljning, utbildning teknisk support och kundsupport.

Vi strävar efter långsiktiga partnerskap och en win-win-relation med våra kunder, dvs professionella installatörer och med leverantörer. Vi arbetar enbart B2B.

Senergia har en affärsmässig inställning och söker möjligheter i allt vi gör och implementerar skalbara lösningar. Vi utmanar.

Senergia bidrar till kunskapen i branschen med vårt team av professionella och engagerade utbildare som håller kurser, seminarier, webinarier, skriver handböcker och certifierar.

senergia_ab_cover.jpeg