Teknisk Support Belysning

Teknisk support till WLKs huvudkontor i Stockholm 

Nu söker vi en ny medarbetare till vår avdelning Teknisk Support. 
WLK är en leverantör av elektriska komponenter till belysningsindustrin. Typiska produkter är LED-driver, LEDmodul, LEDtape & Sensorer och enkla till mer avancerade Styrsystem för belysning. 
WLK representerar Tridonic inom hela Norden och i Baltikum med lokala säljare. Vi distribuerar från eget lager i Rosersberg som vi styr via EDI från vårt affärssystem Pyramid. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm med företagsledning, Marketing och Utesäljare samt kontor i Strängnäs med Orderdesk, Teknisk support och Utesäljare. 

Logo WLK.jpg

Dina arbetsuppgifter: 
På Teknisk support hjälper vi våra kunder med främst tekniska frågor kring våra komponenter. Det kan handla om en armaturtillverkare som vill har hjälp att välja LED driver till sin armatur eller en Elgrossist som behöver offert på en kundanpassad LED-list till ett projekt med LEDtape och tillhörande LED-driver och styrning. Vi kan hitta mycket svar i produktens datablad och manualer men du kommer att få genomgå gedigen produktutbildning internt WLK och inom Tech Sales hos Tridonic i Österrike. 
Inom ramen för vår tekniska support ingår även införsäljning och offerering av våra produkter i olika projekt. Offerterna skapas och följs upp i vårt affärssystem Pyramid. 

 

Din profil: 
Vi söker en hungrig, gärna ung person som har intresse för försäljning med kunskap inom el, gärna med praktisk erfarenhet av elinstallation och belysning. Du ska vara utåtriktad och road av teknik, noggrann och pedagogisk för att kunna förklara för kunderna hur det fungerar. I arbetet ingår även att med god assistans lära sig att leda tekniska produktutbildningar för våra kunder i vårt Showroom i Stockholm. 

I arbetet är det viktigt att kunna uttrycka sig tydligt i både tal och skrift på både svenska och engelska. Tyska är ett stort plus och andra nordiska språk är meriterande. B-körkort är ett krav. 

Utvecklingsmöjligheter: 
Vår målsättning är skapa möjligheter för dig att utvecklas inom WLK över tid, med möjlighet att avancera till External Sales med ansvar för ett antal kunder inom Sverige. 
Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.wlk.eu 

Ansökan
Ansöker gör du senast den 12 augusti 2019. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på telefonnummer 0733-763930