Vi hjälper dig att rekrytera en ny Fältsäljarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Fältsäljare arbetar på resande fot och besöker kunder tillsammans med ett säljteam under en längre period. Fältsäljarna representerar alltid sin arbetsgivare och dennes varumärke.

Att jobba inom fältförsäljning innebär att man är arbetsgivarens ambassadör på fältet.

Vi är Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom områdena försäljning, marknad och ekonomi. Vi har varit aktiva sedan starten av 2003 och rekrytering av säljare och vägledning är vad vi gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och säljare att lyckas med sin försäljning!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av säljare – arbeta som fältsäljare med generös lön

Våra kunder erbjuder fältsäljare en utmärkt grundlön baserat på ålder och erfarenhet samt med bra möjligheter att påverka sin inkomst genom generös provision. Genom att ha en utbildande roll på företaget kan lönen påverkas ännu mer.

Söker ni engagerade och professionella fältsäljare för jobb ute på fältet så har ni kommit till rätt företag! Genom vår mångåriga erfarenhet har vi stenkoll på vad som utmärker en bra resande säljare och kan snabbt erbjuda er en professionell säljare inom fältförsäljning i rekryteringen.

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Vad är fältsäljare? Rubino erbjuder personal med expertkunskaper inom  fältförsäljning

Att jobba som fältsäljare innebär att vara på resande fot under en längre period. En fältförsäljares uppdrag är tids- och resultatbestämt, samt att syfte och mål med säljbesöken är tydliga.Tillsammans med ett sammansvetsat säljteam kan flera kunder komma att besökas.

Vi har personal som kan fältförsäljningens alla delar, där samtliga fältförsäljare är:

  • utåtriktade och knyter nya kontakter
  • trygga och bekväma med att hjälpa kunder fatta beslut
  • organiserade, strukturerade, resultatfokuserade och effektiva
  • målmedvetna och strävar att uppnå högt uppsatta mål

Rekrytera fältsäljare av det rätta virket

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla säljroller. Våra fältsäljare är lojala, pålitliga, orädda och lösningsorienterade.

Som resande säljare via Rubino Rekrytering förväntas alla våra säljkandidater att arbeta självständigt samt bearbeta och kontakta kunder, befintliga som nya.

Vi rekryterar säljare och säljchefer samt övrig personal på alla nivåer som efterfrågas.

Rubino Rekrytering finns alltid redo att ställa upp vid behov av en driven fältsäljare för våra kunder.

Välkommen till oss på Rubino Rekrytering! Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och är er bästa partner vid rekrytering av fältsäljare!

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan