Vi hjälper dig att rekrytera en ny Kundtjänstmedarbetarei Stockholm, Göteborg och Malmö

Kundtjänstmedarbetare är den viktiga rollen som ingår i ett kundserviceteam där de tillsammans ansvarar för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet.

Söker du personal med god erfarenhet och kompetens för att besvara sälj- och kundservicesamtal, försäljning, support och reklamation? Då har du hittat rätt! Rubino Rekrytering har medarbetarna inom kundtjänst för företag i hela Sverige. Rekrytera rätt arbetskraft till rätt tjänst via Rubino! Vi är specialisterna med kunskaper och erfarenheter som krävs för att hitta rätt person till rätt företag!

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vem söker du? För att säkerställa att vi kommer igång snabbt är vi väl pålästa och förberedda då vi första gången besöker ditt företag och tillsammans upprättar en kravprofil och tidplan. För oss är det personliga mötet viktigt då det ökar förståelsen om ditt företag och ditt företags behov och marknad.

Sökning

Med kravprofilen och företagskulturen som utgångspunkt söker vi efter lämpliga kandidater för den aktuella tjänsten. Annonsering sker i för uppdraget lämpliga medier plus interna och externa CV-databaser. Utöver själva hantverket är vår erfarenhet, målinriktning och fingertoppskänsla avgörande.

Intervjuer

Intressanta kandidater för tjänsten kallas till intervju. Under denna fas sker en löpande återkoppling till dig som uppdragsgivare… Vi utvärderar resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Urval & Intervjuer

Efter att vi föreslagit de lämpligaste kandidaterna, och vi tillsammans gjort ett urval, är det dags för er att träffas öga mot öga för första gången.

Val av slutkandidat

Vem är bäst? Vem ska du välja? Nu är valet ditt men självklart stöttar vi dig hela vägen. Efter intervjuer med medarbetare och kandidater, tester och referenser samt gemensamma diskussioner kommer oftast beslutet naturligt.

Introduktion

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att den nya medarbetaren presterar bättre. Vi ger dig alltid råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Uppföljning

Efter slutfört rekryteringsuppdrag håller vi kontakt genom löpande avstämningar för att säkerställa att alla parter är nöjda genom vår rekryteringsprocess.

Rekrytering av medarbetare inom kundservice – arbeta inom Kundtjänst

Rekrytering är Rubino’s specialitet! Varje dag hjälper vi företag i hela Sverige med att lyckas med att förbättra och effektivisera sin kundtjänst. Hitta det perfekta drömjobbet som medarbetare inom kundtjänst genom Rubino Rekrytering.

Vi vet att det kan vara svårt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino kan därför hjälpa er i processen! Vi ser till att medarbetaren inom kundtjänst får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren får möjligheten att sätta rätt krav

Jag vill komma igång med min rekrytering nu

Hör av dig till oss så återkommer vi inom 2 timmar

Bra kundtjänst som ger nöjda kunder

Vi vet hur viktigt det är med en bra kundservice! Därför eftersträvar vi god service och med erfarenhet kan vi snabbt ge dig rätt person i rekryteringen av personal inom kundtjänst.

För att lyckas i rollen inom kundtjänst och kundsupport har alla våra kandidater:

  • Tidigare arbetat med sälj och / eller kundservice
  • Minst en gymnasieexamen
  • Erfarenhet av att arbeta med merförsäljning och kundlojalitet
  • Kompetens inom administration, säljsupport och administrativt säljstöd
  • Kunskap om telefonväxlar och i enklare teknisk support
  • God användningsförmåga av MS Office och olika CRM

Rekrytera medarbetare med rätt kundserviceförmåga för din affärsverksamhet

Alla våra kandidater inom kundtjänst drivs av att ge exceptionell service och att skapa goda kundrelationer.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en lösningsfokuserad anställd inom kundservice! Vi rekryterar även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på rekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt kundtjänstmedarbetare.

Vi använder främst Rubinos Rekrytering till specialistrekryteringar när vi söker någon för en tjänst som kräver en viss typ av bakgrund eller personlighet. Då är det ovärderligt med Rubinos långa erfarenhet och kontaktyta men även mycket bra referenskollar.

Thomas Holm, Country Manager, Renault Nordic AB

Rubino Rekrytering stämmer av hur det har gått och om vi tycker att allt känns bra. Om inte tar de samtalet med kandidaten och reder ut vad som brustit och därefter görs en ny återkoppling. De tar med andra ord ansvar för hela rekryteringsprocessen och är även ett stort stöd efteråt.

Madeleine Björk, HR-chef, Ensto

Det som Harry Rubino är väldigt duktig på är att han med sin erfarenhet och kompetens från bilmarknaden själv förstår vilken kravprofil vi är ute efter på ett enkelt sätt, vilket rekryteringsfirmor som inte är verksamma inom branschen är så lyhörda för.

Clas Ljungqvist, Commercial Director, Santander Consumer Bank

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 2 timmar med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Affärsförfrågan