Bygg, Belysning och Entreprenad

Vi kan hjälpa dig att rekrytera kompetenta säljare, chefer och projektledare inom belysning, el, bygg & entreprenad.

Vi har funnits sedan 2003 och verkat i många olika branscher. Bland annat Bygg, Belysning och Entreprenad. Men du är expert på din bransch. Vi har erfarenhet av rekrytering och ställer rätt frågor så att vi tillsammans kan ta fram en exakt profil.

Rekrytering inom Bygg, Belysning och Entreprenad

Vid rekrytering inom bygg och entreprenad, särskilt för roller inom belysningsbranschen och el, är det viktigt att beakta bland annat följande faktorer:

Teknisk expertis: Kandidaterna bör ha gedigen teknisk kunskap inom belysnings-, el- och byggteknik för att kunna förstå och tillhandahålla lämpliga lösningar för kundernas behov.

Försäljningskompetens: Säljare inom belysningsbranschen behöver ha starka försäljningsfärdigheter och förmåga att förstå och översätta tekniska specifikationer till försäljningsargument som tilltalar kunderna.

Kundrelationer: Erfarenhet av att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer är avgörande för framgång inom belysningsbranschen. Kandidater bör kunna förstå och tillgodose kundernas behov på ett effektivt sätt.

Projektledning: Projektledare inom belysnings-, el- och byggsektorn behöver ha erfarenhet av att hantera komplexa projekt, från planering till genomförande och överlämnande. De bör kunna hantera resurser, tidslinjer och budgetar effektivt.

Teknisk utveckling: Branschen för belysning och el är ständigt under utveckling med nya teknologier och innovationer. Kandidater bör vara uppdaterade med de senaste trenderna och kunna applicera dem i sina projekt och försäljningsstrategier.

Säkerhet och regelverk: Inom bygg- och elbranschen är kunskap om säkerhetsföreskrifter och regelverk avgörande för att säkerställa att projekt utförs i enlighet med gällande standarder och lagar.

Hela eller delar av rekryteringsprocessen?

Rekrytering av specialister kräver ofta en mer fokuserad och strategisk approach på grund av den specifika kunskap och erfarenhet som krävs för specialistroller. Det är viktigt att anpassa rekryteringsprocessen och strategin efter de unika behoven för varje typ av position för att säkerställa att du får de mest lämpliga kandidaterna.

Vi har gärna en dialog med dig om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt att hitta den perfekta kandidaten. Antingen genom hela eller delar av vår rekryteringsprocess. Läs mer på våra tjänster eller kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan diskutera just dina behov.

Ett urval av våra kunder