Innesäljare

Innesäljare är en viktig roll i en affärsverksamhet för att skapa bra affärer och försäljningar.

Vi har hjälpt våra kunder att växa och att stärka sina organisationer sedan 2003. Vår styrka är våra långa och breda erfarenhet och goda verksamhetsförståelse och genuina intresse för människor. Vi har rekryterat allt från inköpsassistent till produktchef, chefsroller och säljare samt  en mängd olika andra specialistroller.  Läs mer om vad som är viktigt i en rekrytering av en fältsäljare.

Rekrytering av innesäljare

Vid rekrytering av en innesäljare är det viktigt att identifiera kandidater med de nödvändiga färdigheterna och egenskaperna för att driva försäljningseffektivitet från företagets fasta plats. Nedan följer några viktiga kvalifikationer att beakta för att säkerställa en framgångsrik rekrytering av innesäljare.

Kommunikationsfärdigheter: Utmärkt förmåga att kommunicera klart och övertygande både i tal och skrift för att effektivt presentera produkter och tjänster och övertyga potentiella kunder.

Försäljningstekniker: Erfarenhet av försäljning och kunskap om försäljningstekniker för att kunna identifiera kundbehov, hantera invändningar och stänga affärer.

Relationsskapande: Förmåga att bygga och underhålla positiva relationer med kunder genom att lyssna på deras behov och erbjuda lämpliga lösningar.

Organisatoriska färdigheter: Förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter för att hantera flera kunder och försäljningsaktiviteter effektivt.

Stresstålighet och tålamod: Förmåga att arbeta under press och hantera avvisningar samt att visa tålamod och ihärdighet för att nå försäljningsmål.

Vår erfarenhet är att personlighet och attityd ofta är viktigare branschkunskap och produktkunskap. Det kan en bra säljare lära sig.

Jag vill veta mer

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Kontakta mig

Eller ring oss direkt på 08-411 60 80

Rekryteringsprocess

Varje uppdrag är unikt, men vi har en beprövad process som fungerar

En rekrytering är utmanande för alla som är inblandade. Vi skapar en positiv, trygg och vänlig upplevelse både för dig som söker kompetens och för dig som söker ett jobb. Ödmjuka, lyhörda och transparens under processen ord vi gärna säger om oss själva. Men prata gärna med någon som arbetat med oss, det är alltid bättre att någon annan säger det.