Utesäljare

En utesäljare möter kunder personligen för att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster.

Vi har hjälpt våra kunder att växa och att stärka sina organisationer sedan 2003. Vår styrka är våra långa och breda erfarenhet, goda verksamhetsförståelse och genuina intresse för människor. Vi har rekryterat allt från inköpsassistent till produktchef, chefsroller och säljare.  Läs mer om vad som är viktigt i en rekrytering av en utesäljare.

Rekrytera utesäljare

Utesäljarna företräder alltid sitt företag och varumärkesbild och representerar alltid sin arbetsgivare. Ute på fältet är deras uppgift resultat- och tidsbestämt med solklara avsikter inför samtliga säljbesök. Ett antal kunder kan komma att besökas i samarbete med ett beslutsamt säljteam.

Det är viktigt att hitta kandidater som har de rätta kvalifikationerna, och även personlighetsmässigt matchar företagskultur och värderingar och kan utveckla och utvecklas med er. Du är specialist på din bransch, bättre än vad vi någonsin skulle kunna vara. Men vi har frågorna och erfarenheten för att förstå exakt vilken profil som du behöver.

Kvalifikationer för utesäljare

Är ni i behov av engagerade och yrkesmässiga utesäljare? Söker ni en säljare för jobb ute på fältet?  Vi kan hjälpa er att hitta den ni söker och som kan hjälpa er att öka er försäljning. Viktiga kvalifikationer för en utesäljare är bland annat:

  • Utåtriktade med förmågan att knyta nya kontakter
  • Duktiga på att hjälpa kunder ta beslut
  • Organiserade, strukturerade och effektiva
  • Målmedvetna och resultatinriktade

Jag vill veta mer

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Kontakta mig

Eller ring oss direkt på 08-411 60 80

Rekryteringsprocess

Varje uppdrag är unikt, men vi har en beprövad process som fungerar

En rekrytering är utmanande för alla som är inblandade. Vi skapar en positiv, trygg och vänlig upplevelse både för dig som söker kompetens och för dig som söker ett jobb. Ödmjuka, lyhörda och transparens under processen ord vi gärna säger om oss själva. Men prata gärna med någon som arbetat med oss, det är alltid bättre att någon annan säger det.