Key Account Manager Nordics, placering Stockholm

pfgSTOCKHOLM svart platta.jpg

 

Älskar du försäljning och att bygga relationer? Är du nyfiken och drivs av att utveckla och förbättra affären? Älskar du att vara en del av något nytt? Då har vi möjlighet för dig!

Vi är en liten organisation som drivs av passion, vi är i en pågående resa att hitta nya sätt att göra saker bättre, alltid med kunden i fokus. Vi söker nu en nyckelperson till vårt team, du kommer att ta en aktiv del i att skapa stark tillväxt och vara med och bygga pfgSTOCKHOLM!

Vår målsättning är att fortsätta vår framgångsrika linje och söker därför nu en 
Key Account Manager Nordics, New business med placering i Stockholm
 
I rollen som är helt ny, kommer rätt person att fokusera på att hitta nya kanaler och utveckla våra befintliga med våra nya koncept. Våra kunder är i första hand Kedjor inom mode och lifestyle men också hotell, kryssningsfartyg och flygplatser. Du kommer att ansvara för att driva och utveckla försäljningen och att hitta nya kanaler i Sverige och Norden, i rollen ingår också att coacha och utbilda våra Merchandisers som hjälper våra kunder på plats ute på fältet. 

För att lyckas tror vi att rätt person är i början av sin karriär och gärna har ett ben i branschen med ett utvecklat nätverk för att komma igång snabbt. Du vill ta nästa steg i din utveckling och vara en viktig del i vårt företag och vår resa. 
Som person är det viktigt att du är engagerande och entusiasmerande och ansvarstagande i din personlighet för att göra skillnad och lyckas i rollen. 
Du gillar försäljning och att göra affärer, hitta nya vägar och affärsmöjligheter som är hållbara och långsiktiga för alla parter. 
Du har en bra erfarenhet av försäljning inom Retail med goda resultat. 
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat, har gymnasiekompetens, körkort och vara van vid att arbeta med att arbeta självständigt och kreativt för att nå målen. 

Vi erbjuder ett spännande arbete där du kommer att få möjlighet att påverka rollen och din framtid på riktigt. Du erbjuds fast lön med en attraktiv provisionsmodell. Vi sitter centralt i Stockholm på Birger Jarlsgatan här har vi även Showroom för kundmöten och events med våra kunder och även en butiksdel för slutkonsument. Till din hjälp har du ett väl sammansvetsat team som brinner för produkterna och våra kunder, ett drivet gäng merchandisers som dagligen ser till att våra kunder är uppdaterade på plats.

Ansöker gör du snarast och frågor bevaras av vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733–763930.

Välkommen med din ansökan!

Pfg Stockholm är ett litet dedikerat företag som designar bijouterier och accessoarer skapade från koncept i vår designstudio i Stockholm sedan starten 2006. Vi drivs av passion och hjärta och vår målsättning är att göra din vardag lite härligare och hoppas att du ska bli lika förälskad som vi i allt vad vi gör. Vi älskar hantverket, texturerna och dom små detaljerna! I våra koncept har pärlor en central plats och därför arbetar vi bara med äkta sötvattenspärlor och Mother of Pearls i våra kollektioner. Vi erbjuder ett brett sortiment av smycken och accessoarer med blandade stilar och priser. 
God kvalitet är en självklarhet för oss. Alla våra smycken är testade och godkända för nickel, bly och kadmium. Ur allergisynpunkt väljer vi att använda kirurgiskt stål i alla stift på våra örhängen. Våra tre koncept består av Pearls For Girls – klassiskt elegant, Blush – flirtigt gnistrande och Noir – exklusivt coolt. Läs mer på https://www.pfgstockholm.se/