Säljande Teamledare till Cerlic

Säljande Teamledare till Cerlic

Cerlic_för_rent_vatten_vit-300x148.png


Vill du bidra till att minska utsläpp i sjöar och hav? Cerlic är marknadsledande på instrument för reningsanläggningar och söker nu en teamledare till försäljning.

Cerlic utvecklar och tillverkar mätinstrument till reningsverk som säljs över hela världen. Kontoret ligger i Segeltorp, Stockholm. Mer information om Cerlic finns på www.cerlic.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Säljare/Teamledare driver du försäljning och stöttar de andra säljarna samt din egen säljprocess i ditt distrikt i södra Sverige. Till din hjälp har du Cerlics organisation som stöttande och supporterande funktion. Det personliga mötet är viktigt i försäljningen och marknadsutveckling. Du ansvarar för att ta hand om befintliga kunder samt skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att delta i mässor och andra kundevent för att informera om, och skapa synlighet kring Cerlics produkter. Tjänsten innebär kontinuerligt resande för kundbesök och andra kundrelaterade möten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

• Du har ett stort affärssinne och är förtroendeingivande

• Du är praktiskt lagd och tekniskt kunnig.

• Du är prestigelös och lösningsorienterad

• Du är bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare

• Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

• Du har möjlighet samt vilja att resa med hög frekvens i tjänsten

• Du har relevant arbetslivserfarenhet från motsvarande bransch/område

Ansöker gör du snarast då vi avser att tillsätta tjänsten snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Henrik Nordh på 0763-942204 alt. Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!