Key Account Manager, SEAB

image782280.jpg 1.jpg

Key Account Manager, SEAB, Sigtuna 
SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även produkter för maskintvätt och serviceanläggningar för bilvård.

Nu söker vi en driven och affärsorienterad Key Account Manager placering Stockholm SIgtuna.

I rollen som Key Account Manager på SEAB, kommer du att ha eget ansvar för några av våra viktigaste kunder samt att bearbeta en del nya kunder och affärsområden. Du kommer att arbeta självständigt med att utveckla dessa samarbeten på central nivå med att bl. a. driva lönsamhet och vår utveckling hos kunden där resultatansvaret är ditt. Du arbetar dessutom bl. a med att säkerställa och följa upp våra aktiviteter hos kunden och rapporterar direkt till vår Försäljningschef. 

Vi söker dig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på resultat. Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och vår affär hos kunder. Vi är en liten och effektiv organisation därför måste du vara en smidig kugge mellan oss och kunden. 

Vi tror att du har några års erfarenhet från en liknande roll som KAM sedan tidigare, är det från motoristbranschen är det givetvis meriterande men inte avgörande. Du bör dock ha erfarenhet från att ha arbetat med snabbrörliga varor inom FMCG, Servicehandel eller Fackhandeln. Du har goda resultat med dig från dina tidigare roller.  Du har akademisk examen inom företagsekonomi / marknadsföring eller motsvarande. Du skall ha körkort, obehindrat kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och ha mycket goda datakunskaper.

Viktigt för att lyckas är att du är analytisk, drivande, tar initiativ och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste vara stark i din personlighet, en god kommunikatör, jordnära, kreativt positiv och lösningsorienterad, samt vara en god lagspelare i ett företag och organisation där alla ställer upp för varandra. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att framföra budskap.

Vi finns i trevliga lokaler i Charlottenbergs Gård i Sigtuna. Företaget präglas av en informell företagskultur där det är högt till tak, vi trivs och är professionella i våra roller. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på nummer 0733-763930.
Ansöker gör snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se innan 20200115

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Turtle Wax, STP, Armor All och Wunderbaum är internationellt välkända produkter som finns på de flesta tillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Gorilla Glue, Hammerite med flera, distribueras även via Gör-det-själva butiker samt järn-, bygg- och färghandel.
SEAB Group sysselsätter totalt ca 150 personer i Norden och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och i Norge, Danmark och Finland.
SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 2015. Läs mer på: www.seab.se