One Agency växer och söker en affärsdriven säljare.

zj9ff7thsrf3ysctku4z.jpg

 

One Agency söker en säljare som har erfarenhet av IT, och/eller konsultmarknaden.Erfarenhetsmässigt behöver du egentligen inte gått någon välrenommerad skola, men vi vill att du ska vara ambitiös, kunna motivera dig själv och vilja bli en bättre säljare och ledare. Det är lite det vi på One Agency står för, vi vill att du ska bli den bästa versionen av dig själv (#itsaboutthepeople).   

Arbetet omfattar hela säljprocessen, från prospektering till bokning och kundmöten.
Till det tillhör naturligtvis konsultintervjuer och kontinuerliga uppföljningar och avstämningar med din kund. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ditt team och andra funktioner internt samtidigt som att du självständigt ansvarar för att avsluta affären.
Vi har en bred kundbas, från mindre start-ups till några av de allra största företagen i Sverige.

Vem är du?
Som person är du orädd, utåtriktad, strukturerad och engagerad.
Du jobbar smart och kreativt för att finna nya affärsmöjligheter och är van vid att hitta lösningar tillsammans med kunden för att optimera deras verksamhet.
Ditt främsta arbetsspråk är svenska och du kan föra dig på engelska.
Du kan identifiera affärsmöjligheter och vårdar kundrelationer.
Att arbeta mot uppsatta mål är något som triggar dig och du har fokus på rätt saker.
Dyker det upp hinder på vägen ser du till att lösa dem utan att tappa modet.
Du klarar av att självständigt driva ditt arbete framåt och fatta egna beslut.
Att få till ett fungerande samarbeta med dina kollegor är en tydlig styrka hos dig och du uppskattar att arbeta i ett klimat med en stark värderingsstyrd kultur.
 

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig ett snabbt växande företag med positiva siffror. För rätt person finns inget tak. Vi ger dig fast lön och ett bra provisionssystem.

Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

One Agency driver idag projekt och bidrar till komplexa IT-lösningar tillsammans med flera av landets största företag. Vi verkar i branscher som detaljhandel, e-handel, industri, telekom, energi, logistik och bank & finans m.fl. Vi har ett kontor i Stockholm och ett i Malmö, och bland våra affärsområden finns Project Management, Quality Management, och Technology.