Säljare Vårdbemanningssystem Adocka

Nu skall Adocka växa ytterligare och söker därför en driven, noggrann och resultatorienterad

adocka-transparent.png

Säljare med placering Stockholm/Östermalm

Vill du jobba med försäljning av en ny och modern molnplattform? Tycker du det skulle vara spännande att få vara en viktig del i Adockas forsatta expansion?
Vill du vara med i ett företag som står inför en tillväxtfas och ha möjlighet att påverka både din roll och företagets framtid? Då ska du läsa vidare nu!

Rollen
Som säljare på Adocka bygger du vidare på vår ledande ställning inom vårdbemanning samtidigt som du är en nyckelperson i vår expansion inom generell bemanning. I rollen så kommer du att i första hand jobba med försäljning till nya kunder samtidigt som du för en nära dialog med vårt utvecklingsteam som förbättrar produkten utifrån potentiella kunders behov och önskemål.
Som säljare hos oss kommer du att få en gedigen produktutbildning och introduktion av våra tjänster och lösningar.
Därefter skall du verka för att i första hand:

  • Arbeta självständigt med försäljningen och ansvara för egen budget att nå målen.
  • Bearbeta kunder inom våra fokusområden enligt plan.
  • Verka för att ständigt förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet.
  • Hålla dig uppdaterad på marknaden och trenderna inom området

För att lyckas tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning från liknande tjänster, gärna SaaS lösningar dock inget krav.
Du skall vara van vid försäljning till nya kunder och vara van vid säljprocessens alla delar, från att boka mötet och sedan genomföra det hela vägen till mål. Du skall ha med dig goda resultat sedan tidigare och vilja vara en nyckelperson i ett företag med stor uthållighet med ett grymt erbjudande.

Du måste behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt till och från kunna resa i tjänsten.

Adocka erbjuder rätt person en mycket generös ersättning vid måluppfyllnad bestående av en både fast och rörlig lön. Rätt person kommer i förlängningen att vara en del av ledningen och att ansvara för försäljningen i framtiden med stor möjlighet till påverkan på både organisation och lön.

Ansöker gör du snarast via rubino.se under rubriken: Lediga tjänster.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår kontaktperson i denna rekrytering Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Adocka är en innovativ molnplattform för snabbväxande företag inom i första hand bemanning. Adocka erbjuder en intelligent molntjänst som effektiviserar processer, och driver affärer för Adockas kunder. Allt inom webb, mobilt och via API. Adocka har sedan starten 2015 knutit till sig några av de största och snabbast växande kunderna inom sitt kärnområde. Läs mer på: adocka.se