Lösningsarkitekt Teamledare AV Konferensutrustning till Adestia

Lösningsarkitekt Teamledare AV Konferensutrustning till Adestia

Adestias ambition och målsättning är: “Service i världsklass”
I kombination med målsättningarna och att Adestia växer kommer därför organisationen att förstärkas med en Teknisk Lösningsarkitekt som också kommer att agera som Teamledare. Rollen är en enormt viktig pusselbit för organisationen och för dig som idag arbetar med exempelvis komplex pre-sales, teknisk projektledning eller kvalificerad teknisk försäljning kan det här vara en jättespännande möjlighet!

Huvudsakliga arbetsuppgifter: I rollen som Teamleader – Teknisk Lösningsarkitekt kommer du arbeta 50% som Teamledare och 50% som Teknisk Lösningsarkitekt. Rolldelen Teamledare avser ett coachande direktansvar för 2st medarbetare Där ansvaret innefattar säkerställande av leverans, kvalitetssäkring samt planering-och organisering.

För den andra delen av rollen som Teknisk Lösningsarkitekt ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:
Att tillsammans med ansvarig säljare medverkar vid kundmöten för att skapa sig en bild för att underlätta installation, leverans och projektledning genom att dokumentera utrymmena. Bereda underlag för förslag med hjälp av ekonomisystemet ”Pyramid”. Lathundar för funktionsbeskrivning, kopplingsschema upprättas och dokumenteras. Medverka vid presentation med säljare avseende gällande offert. Rapportering sker till CEO och för rätt person kan rollen långsiktigt utvecklas till en nyckelposition inom företaget.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du som söker kan och har erfarenhet av branschen och har mycket stor förståelse för en teknikkedja från början till slut. Du är också van att arbeta med uppsatta tidsramar. Som person kan du hantera förändringar och är lösningsorienterad.

Du behöver inte ha haft erfarenhet av personalansvar tidigare, men vi ser att det är något som du motiveras av och att du är en förtroendeingivande person som andra människor lyssnar på. Du är rak och tydlig i din kommunikation och trygg i rollen som ledare. Rätt person har en god ordning och van att logga, dokumentera och förstå vikten följa en fastlagd arbetsprocess.

Vidare för rollen är du som sökande organiserad, kan se saker från ett helhetsperspektiv samt har en god kundförståelse och också förstå vikten vid en god kundrelation för att ständigt arbeta mot att bli Marknadens bästa avseende service och kundnöjdhet. Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt körkort.

Mer om företaget
Adestias huvudkontor är beläget i Solna Strand med mycket attraktiva lokaler. Företagskulturen är familjär med en framåtanda. Samarbete, vilja, ansvar och öppenhet präglar arbetssättet. Vidare tillämpas kollektivavtal, 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på, 076-394 22 04 eller Harry Rubino på, 073-376 39 30.

Välkommen med din ansökan!

Adestia grundades 2009 och är idag en heltäckande leverantör avseende lösningar inom mötesrumsteknik, videokonferens, videostudio och utskriftshantering. Hos Adestia är det inte lösningarna som särskiljer utan istället sättet man gör affärer och den upplevelse som erbjuds till kunderna. En upplevelse som finns genom hela kundresan. Ambitionen är att ge marknaden bästa support och service. Hållbarhet är ett annat ledord som hela tiden eftersträvas. ”The Adestia Way” är när alla är vinnare. 2019, 2020 och 2021 har Adestia blivit utsedda som Gasellföretag. Läs mer på www.adestia.se