Metal Work AB söker Distriktschefer till Stockholm/Västerås/Gävle

Metal Work AB söker Distriktschefer till Stockholm/Västerås/Gävle

Metal Work Pneumatic lanserar nu en tuffare strategi i Sverige och
därför söker vi ytterligare engagerade säljare som är tekniskt och kommersiellt drivna.

Du kommer samarbeta med övriga distriktschefer och ansvara för försäljningen av automationslösningar inom ditt distrikt till befintliga och nya kunder. Arbetet är självständigt med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Vellinge, eller Stockholm (eller annan lämplig ort) med hemmakontor på din bostadsort.

Produkten är inte Metal Work’s enda starka sida. Stort arbete läggs på kundservice, med inriktning på bästa möjliga lösning i varje specifikt projekt, inkluderande tid och säkerhet. 
Metal Work arbetar nära kunden för att gemensamt hitta den bästa tekniska och ekonomiska lösningen i varje specifikt projekt. Vårt mål är att bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt program inkluderar alla typer av specialprodukter passande en lång rad av applikationer.

Egenskaper:
Förmåga att själv planlägga din tid.
Motiveras av att nå uppsatta mål och resultat. 
Lätt att ta initiativ, självmotiverande och engagerad. 

Är du – med andra ord – en dynamisk, säljorienterad, uthållig och resultatorienterad person? Då är vi övertygade att denna tjänst är något för dig.

Erfarenhet: 
Försäljning av tekniska komponenter och lösningar. 
Stor fördel om du har teknisk utbildning. 
Tidigare goda säljresultat. 
Behärskar engelska i skrift och tal
Van att arbeta med IT och att rapportera i CRM.

Lön:
Bra fast lön som motsvarar dina kvalifikationer, samt pension, bil och mobiltelefon

Du erbjuds:
Att bli en del av en framgångsrik koncern med god tillväxt och du får ett mycket självständigt jobb med goda möjligheter att skapa resultat.

Distrikt:
Stockholm/Västerås/Gävle

Metal Work Sverige AB säljer och marknadsför komponenter inom automation till den Svenska industrin. Företaget ingår i en världsomspännande koncern med över 44 företag i världen. Koncernen växer snabbt genom att vara nära kunden för att på så sätt bättre förstå marknadens krav och trender. Nya produkter och strategier utvecklas för att tillgodose marknadens ökade krav och behov.Idag finns det 14 anställda i den svenska verksamheten där huvudkontoret är förlagt i Vellinge, Skåne. Läs mer på: http://www.metalwork.se/ 

Ansöker gör du via vår rekryteringspartner Rubino Rekrytering på www.rubino.se under 
rubriken: Lediga jobb med CV och Personligt brev. 
OBS, vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. 
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult i denna process Mats Larsson på telefon 072-7410028.

Välkommen med din ansökan!