Rubino Rekrytering tecknar avtal med Previa

  • Dela artikeln

Gillade du artikeln? Få likande artiklar direkt i din mailbox!

Våra nyhetsbrev om rekrytering skickas ut ca 12 gånger per år. Du kan när som helst avregistrera dig och dina uppgifter är säkra hos oss.

Rubino Rekrytering har tecknat ytterligare ett ramavtal med sina kunder, den här gången med Previa.
Avtalet som omfattar rekryteringstjänster har en löptid på drygt tre och ett halvt år, avseende olika säljarroller, chefer och specialister och ligger helt i linje med Rubinos ambition om stärkta band och fördjupat partnerskap med sina kunder.

Vi är naturligtvis mycket glada att kunna skriva detta avtal med Previa som är Sveriges ledande leverantör inom företagshälsovård säger Harry Rubino, VD på Rubino Rekrytering.
Avtalet ger Previa tillgång till Rubinos samlade kompetens för att hitta medarbetare med rätt kompetens och erfarenhet i kombination med ambition, attityd och ansvarskänsla för Previas fortsatta utveckling säger Mårten Dahl, avtalsansvarig på Rubino Rekrytering.

Om Previa AB

Previa, som är ett Falck Group företag, är Sveriges ledande företag inom företagshälsovård. De hjälper privata företag och offentliga verksamheter att skapa sunda och lönsamma arbetsplatser där chefer, ledare och medarbetare trivs och presterar.

Previa erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom hälsa, ledarskap, arbetsmiljö och rehabilitering. Verksamheten är rikstäckande med enheter på 70 orter landet över.

Läs mer på www.previa.se

Vi på Rubino Rekrytering har säljrekrytering som vår specialitet. Vill ditt företag fortsätta växa? Letar du efter säljare? Eller saknar du någon annan kompetens som känns svår att hitta på arbetsmarknaden? Ring våra erfarna rekryteringskonsulter på 08-411 60 80 som hjälper dig att identifiera era behov. Eller kontakta oss på info@rubino.se

Vi ger dig säljarna som kommer att slå dina nuvarande säljrekord! Du förstår varför du ska välja oss när du träffar oss.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.