Ballingslöv söker kökssäljare, Kungens Kurva

Bild 2 Ballingslöv.jpeg

 

SÄLJARE TILL BALLINGSLÖV, KUNGENS KURVA

För att förstärka vår organisation och öka vår kundservice så söker vi nu ytterligare en driven och engagerad Säljare, placering i vår butik i Kungens Kurva.

Vi söker dig som brinner för försäljning och för att ge våra kunder en service i linje med våra produkter.

Du arbetar i vår butik där du träffar våra kunder och hjälper dem att förverkliga sina drömprojekt. Du ansvarar för dina egna kunder – allt från första kontakten tills köket är levererat och installerat.  I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, bereda ordrar, dessutom att rita kök, bad, förvaring och vitvaror vårt ritprogram; Winner. Du ansvarar själv för all kontakt med kunder och leverantörer under processens gång.

För att lyckas så är du van vid liknande försäljning sedan tidigare med goda resultat. Vi ser också att du har intresse och en känsla för design och färg och form. Meriterande är att du också har en viss teknisk läggning för att kunna förutse och föreslå lösningar som är den bästa för kunden. Du är van vid att arbeta digitalt, meriterande är att ha arbetat med något ritprogram liknande det vi använder: Winner. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, har lägst en 3-årig gymnasiebehörighet samt B körkort.

Ovanstående egenskaper och erfarenheter är viktiga för tjänsten men det viktigaste är även att du har en positiv grundsyn, du är utåtriktad och en god lagspelare för att passa in. Du har ett inre driv, är utåtriktad, nyfiken, uthållig och smidig i kundmötet då du kommer att få skapa relationer med alla typer av kunder. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur. 

Vi erbjuder ett spännande arbete med mycket variation och med goda förtjänstmöjligheter, arbetet är heltid och schemalagt, så du får räkna med visst helgarbete samt externa kundbesök vid behov. Lönen är provisionsbaserad med en fast del som grund där den största delen är rörlig. 

Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du snarast via www.rubino.se 

Välkommen med din ansökan!