ClearOn söker en Indoor Account Manager

ClearOn_vit_bkg.jpg

ClearOns affärsområde Wave Kassasystem växer kraftigt och förstärker nu säljteamet med en:
Indoor Account Manager, placering Stockholm Liljeholmen.

Rollen:

ClearOns kunder är handlare som driver dagligvaru-, service- och trafikbutiker i kedjesamverkan eller egen regi. I rollen som innesäljare är ansvarar du för att fler handlare väljer Waves kassasystem före andra lösningar genom ett målmedvetet arbete. 

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att skapa och utveckla kundrelationer genom personlig kontakt per telefon. 
Din arbetsplats blir hos ClearOn, Point Liljeholmen, med goda kommunikationer ett stenkast från kontoret. 

Erfarenhet
Vi vill att du är inspirerande, affärsmässig och engagerad, och framförallt målinriktad. Det passar vår vinnarkultur.
Ansvar och affärsmässighet är nyckelord för rollen och vi vill även att ditt arbetssätt präglas av att du är självgående, proaktiv och strukturerad. Erfarenhet från branschen är meriterande då du kommer att bearbeta nyckelpersoner inom kundgruppen via telefon. Du bör ha gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du får
Ett utmanande och varierande arbete i en spännande bransch med goda utvecklingsmöjligheter.
Fast lön och rörlig bonus, lunchförmån, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag är några av förmånerna som vi erbjuder. ClearOn tillämpar 6 månaders provanställning på heltid, och du kan börja direkt. 

 

 

Intresserad?
Vi vill ha din ansökan snarast. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763 930. 

ClearOn leder utvecklingen av kuponger och betaltjänster i handeln. Affärsområdet Wave utvecklar och säljer kassasystem. I samarbete med 5000 butiker clearar vi kuponger, presentkort, betalningar och värdeavier för SEK 5 miljarder årligen. Genom Kassagirot erbjuder ClearOn privatpersoner och företag att betala, ta ut, växla och överföra pengar i samarbete med Bankgirot, Nordea, Swedbank och MoneyGram. ClearOn är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn och ägs av Dagligvaruleverantörers Förbund.  www.clearon.se