Kundansvarig Säljare

Kundansvarig säljare till Kikora

Brinner du för utbildning, teknologi och försäljning och vill vara med och bidra till bättre inlärning hos elever genom digital utbildning?

Kikora är modernt och växande Edtech-bolag som levererar ett innovativt och inspirerande digitalt läromedel i matematik till grundskolan. De är marknadsledande i Norge och vill nu växla upp närvaron på den svenska marknaden, där digitaliseringen just nu är under stark utveckling.

Kikora söker därför en driven och självgående säljare som vill vara med på vår resa och leverera Kikoras passion och matematikläromedel till nya och befintliga kunder.

Ditt uppdrag

Som Kundansvarig Säljare kommer du bli en nyckelperson i att driva och utveckla försäljningen av Kikora mot grundskolan. Rollen kommer vara bred och varierande och du kommer driva dina affärer från start till mål samt säkerställa att våra kunder får en positiv upplevelse genom hela cykeln.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

● Självständigt prospektera, bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder genom telefon, mejl, fysiska- och digitala möten med beslutsfattare.

● Presentera Kikoras unika teknologi och pedagogik samt driva förhandlingar motskolor och huvudmän.

● Offerera och skriva avtal.

● Genomföra presentationer och utbildningar på skolor och kommuner. 

● Vara delaktig i att planera och utföra mässor, konferenser och andra branschrelaterade event.

Du utgår från kontoret i Stockholm men det ingår resor i tjänsten då bearbetning sker i hela landet. Du rapporterar till Sälj- och Marknadschef, Sverige.

Din
bakgrund och profil

Krav och meriter

● Avslutad gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande.

● Minst 5 år inom försäljning med goda resultat eller att du har en bakgrund som lärare, IKT eller dyl.

● Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift men också engelska då vi är ett internationellt företag.

Har du erfarenhet av försäljning mot skolmarknaden eller kommuner eller har du bakgrund som lärare eller har arbetat inom förlagsbranschen eller utbildningssektorn är det meriterande.

Personlig profil

Din personlighet är viktig för att lyckas i rollen. Du har ett starkt eget driv i att leverera resultat och nöjda kunder. Du är organiserad, noggrann och serviceinriktad. Du är idérik, lösningsorienterad och en lagspelare.

Du skapar och underhåller värdefulla nätverkskontakter samt ser vikten av att hålla dig ajour med utvecklingen och digitaliseringen inom skolan.

Du är duktig på att hålla utbildningar och större presentationer.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en familjär och internationell organisation. Du har goda möjligheter att själv planera ditt eget arbete och uppgifter.

● Högt tempo och spännande miljö i ett växande internationellt företag 

● Flexibla arbetstider

● Attraktiv lön

● Friskvårdsbidrag 

● Tjänstepension

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på Rubino Rekrytering, [email protected]

Om Kikora

Kikora är en av Norges ledande Ed-techbolag. Med vår unika och innovativa matematikmotor och plattform kombinerar vi teknologi och pedagogik för att leverera bättre matematikinlärning för hundratusentals elever främst i grundskolan. Vi växer snabbt och expanderar i nya länder. Vi är en del av Inspera Group som är ett globalt företag inom Ed-techbranschen.