Onninen söker innesäljare till affärsområde Elinstallation, placering Stockholm Kista

 

Onninen växer och söker nu en driven och kunnig Innesäljare till vårt affärsområde Elinstallation, placering Stockholm Kista

Onninens framtida målsättning för affärsområdet Elinstallation är tydligt, och tillväxt är ordet avseende affärsområdet. Med verktyg såsom en webbshop i framkant, en smidig logistikapparat, en dedikerad offert och säljorganisation och en tydlig strategi så söker vi nu en medarbetare som skall vara en del av navet i resan internt.

Rollen
I rollen så kommer du att få till viss del vara med att mejsla ut och arbeta med att bygga upp affärsområdet tillsammans med Försäljningschefen och offertteamet. Att utbilda våra kunder (bl. a. elinstallatörer) i att utnyttja våra system till sina verksamheter är en av huvuduppgifterna men också att bygga ett sortiment som är optimalt . Du kommer att ha mycket kundkontakt där försäljning, service, offertarbete och att bereda ordrar är viktigt i rollen. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen samt arbetar i nära samarbete med bl. a. Fältsäljarna, produktcheferna och med vår logistikavdelning. Du kommer även att delta och koordinera kund och säljaktiviteter för att marknadsföra Onninen och vårt arbetssätt. Samt att i förekommande fall göra sambesök tillsammans med fältsäljarna.

Din profil
För att lyckas skall du vara väl insatt inom området Elinstallation och ha en känsla för vad som är viktigt för vår kund för att kunna lösa sin vardag. Du gillar att ge service och att sälja. Du kanske sitter i en liknande roll idag men tycker att saker och ting börjar gå på tomgång och vill utvecklas och vara med att bygga något nytt med en ny ansats. Vi vill att du arbetar och driver dig själv och gillar att arbeta med webben och telefonen som verktyg. Du har en förmåga att entusiasmera din omgivning och även utbilda din kund för att befästa ett långsiktigt samarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat, det är även meriterande om du her erfarenhet av SAP och har körkort.

Kvalifikationer
En adekvat bakgrund inom el är ett krav samt att ha arbetat med försäljning inom branschen i minst 3 år. Du är strukturerad, lösningsorienterad, uthållig och metodisk i ditt arbetssätt. Du skall drivas av att arbeta mot uppsatta mål och inte vara rädd för förändring och av att få vara med om att bygga något nytt och vara med på en tillväxtresa. Din placering blir i våra fräscha lokaler på Esbogatan i Kista.
 
Ansöker 
Ansöker gör du snarast då urval sker löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

För oss på Onninen är det viktigt att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer,  offentliga organisationer och återförsäljare. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen. Läs mer på: www.onninen.com