Projekt ingenjör/Design Engineer, Haninge

Vi söker en Projekt ingenjör/Design Engineer till vårt kontor Haninge.

ARNON-LOGO-RGB.jpg

I rollen kommer du vara en stark länk i vårt Delivery Management team och i första hand arbeta med att supporta och stötta våra kunder samt våra sälj- och produktionsteam. Du ansvarar för att skapa dokumentation rörande och baserat på kundens behov och önskemål. Vara noga med att deadlines uppfylls och arbeta nära produktion för att se att leverans är i linje med det planerade samt ansvar för att kommunikation mellan intern produktion, inköp och produktledning fungerar samt externt gentemot kundens produktlednings team. Du rapporterar till vår Project Manager.

TEK_0391.jpg

Vi ser att du har viss erfarenhet inom design av automations- och/eller elektrifierings-lösningar sedan tidigare. Du kan vara i början av din karriär och vill vara en viktig del i ett större sammanhang där ditt arbete kommer vara avgörande för oss och våra kunder.

Rätt person kommer till en organisation drivet av kunskap och engagemang för att leverera lösningar i linje med kundernas förväntningar. Du har en akademisk bakgrund som el- alt automations ingenjör eller motsvarande. Kunskap och erfarenhet av mjukvarudesign och erfarenhet av EPLAN eller motsvarande är starkt meriterande. Du bör ha en god förståelse av industriell produktion och produktionsprocesser.
Du har en proaktiv och positiv grundsyn samt vana av att lösa problem. Du bör kunna arbeta självständigt och drivet för att kunna lyckas men samtidigt vara en lagspelare. Du har god ordning och arbetar strukturerat. Du är nyfiken och är hungrig på att lära dig nytt.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och kan du även finska så är det givetvis meriterande. Körkort är önskvärt.

Varför Arnon? Vi värnar om ditt välbefinnande och det avspeglas i form av lovvärda betyg i vår senaste personalundersökning, bland annat i bedömningen av den egna arbetsförmågan. Arbetet är betydelsefullt för oss och vi gör det professionellt – med ett gott humör!

Vill du vara en del i detta, då ansöker du omgående då vi intervjuar löpande?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Arnon tillhandahåller industriell elektrifiering och automationslösningar som en komplett tjänst för utvalda kunder. Vi förser i första hand maskin-, gruvdrift-, utrustnings och områden avseende förnybar energi. Vi har samarbetat med våra kunder i decennier och har vuxit till en internationell automationsleverantör. Idag är vi den största automations och ställverksleverantören i Skandinavien.
Arnon har idag nära 300 experter som arbetar på sex olika platser i tre länder; Finland, Sverige och i Polen. Vårt huvudkontor ligger i Tammerfors, Finland. Läs mer på: www.arnon.fi/sv/ se filmen om Arnon om du klickar här: https://www.youtube.com/watch?v=NFLHSX6QxyE