Säljansvarig React & Share, Sverige. Placering Stockholm

 

react-and-share-logo-full.svg

 

Det finns allt för mycket meningslöst på webben! Vi tror att genuint intressant innehåll är vinnare på internet. Vi söker en säljansvarig för vårt nya kontor i Stockholm.

I rollen kommer du som först anställd i det svenska kontoret ta rollen som pionjär och vara den som etablerar kontoret genom dina säljframgångar. Du har en definitiv nyckelroll i React & Shares etablering i Norden. Du prospekterar, demonstrerar och tecknar avtal avseende React & Shares framgångsrika analysverktyg mot kommunikations och marknadschefer i första hand.

React & Share, med ursprung i Finland, har efter en framgångsrik lansering och med stort intresse från marknaden fattat beslutet att utöka sin marknad och etablera sig i Sverige. React & Shares analysverktyg hjälper företag att få ut det mesta och bästa möjliga av innehållet på sina webbsidor genom att interagera med sina läsare.

Vi söker dig som drivs av försäljning och söker en spännande utmaning där du får sätta ett definitivt avtryck på organisationen. Du måste vara beredd på att detta är en helt ny tjänst som skall etableras och därför är det viktigt att du är uthållig och beredd att göra det lilla extra för att nå resultat. Din belöning kommer genom en bra fast lön med en rejäl bonus. Du måste vara van vid att ha grepp om hela säljprocessen från prospektering till avslut med goda resultat med minst 3 års erfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta mot marknadschefer, kommunikationschefer med SaaS lösningar är det meriterande, men avgörande är ditt driv och din vilja att lyckas, i kombination med tidigare lyckade säljresultat. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Rätt person får fast lön men en stor möjlighet till goda förtjänstmöjligheter. Du får en grundlig utbildning i verktyget och en start i Helsingfors de första veckorna. Därefter kommer du att få arbeta parallellt med Säljchefen och VD initialt så kommer du att behärska verktyget till fullo och se dess potential. För tillfället söker vi kontor i centrala Stockholm där du kommer att sitta tillsammans med andra i React & Shares nätverk.

Ansöker gör du snarast, då vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

 

Om React & Share

Kärnan i React & Shares verksamhet är att det ska vara intuitivt och inspirerande att mäta kommunikation. React & Share är en startup med ca tre år på nacken och vars fokus ligger på mätning av kommunikation. Bland våra drygt 50 kunder finner du organisationer från Finland, Nederländerna och USA, vars webbinnehåll är en strategisk del av verksamheten. Läs mer på www.reactandshare.com.