Teknisk Innesäljare Hainbuch, Täby

hainbuch-logo-en.png

Teknisk innesäljare Hainbuch, placering Täby
Hainbuch Svenska AB behöver nu förstärka teamet med en teknisk innesäljare.

I rollen som innesäljare hos oss så kommer det att ställas höga krav på din konsultativa förmåga. Att lyssna på och förstå kundens behov och därefter presentera en lösning och dess kundfördelar är nyckeln till framgång för oss.

Huvudsakliga Arbetsuppgifter

  • Ge teknisk information och råd om produkter till våra kunder
  • Behandla kostnadsunderlag till- och från vårt moderbolag i Tyskland
  • Offerthantering och uppföljning av kampanjer
  • Förfrågningar från kunder
  • Supportera våra säljare
  • Ta emot och registrera order i vårt affärssystem
  • Bevaka leveranser
  • Godshantering m.m.

Vi söker dig med god teknisk kompetens. Du är öppen och social och gillar problemlösning och att ha kontakt med människor. Du bör ha tekniskt intresse, vara nogrann i ditt arbete och gillar att arbeta i ett litet team.

Du har teknisk utbildning inom maskinteknik eller praktisk erfarenhet med kunskaper inom maskinteknik, upp- och inspänningsteknik för CNC-maskiner samt förståelse av att läsa tekniska ritningar.

Du har goda kunskaper inom Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med affärssystem.

Du utrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och även engelska då det är vårt koncernspråk.

Vi erbjuder en utvecklande roll i ett starkt bolag med fina traditioner. Inom HAINBUCH värnar vi om våra anställda och vi är stolta över vår familjära atmosfär i bolaget.
Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763030

Varmt välkommen med din ansökan!

HAINBUCH har designat och tillverkat maskindelar till bearbetningsindustrin i över 60 år. Vi är ett familjeägt företag med huvudkontor i Tyskland och ca 850 anställda worldwide. Vi har 11 dotterbolag runtom i världen och vårt svenska försäljningskontor ligger i Täby. Läs mer på https://www.hainbuch.se