Driven Researcher till Rubino Rekrytering

original.png

Vi tänker växa och behöver dig för att fortsätta utvecklas

Rubino Rekrytering startade 2003 och är det mindre företaget med det stora engagemanget. Vi arbetar med uppdrag i hela landet främst inom marknad och försäljning och vi gör det med stor stolthet samt ödmjukhet inför varje uppdrag.

Nu är vi själva på jakt efter en ny medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. De flesta av våra kunder har vi fått äran att behålla i flera år och receptet för vår framgång är ingen hemlighet. Det bygger på öppenhet, förståelse, engagemang och kunskap. Något vi byggt upp under många år och som blivit vår styrka.

Som Researcher har du ansvar över dina egna processer och nära samarbete med befintliga rekryteringskonsulter, hela vägen från att skapa kontakt med potentiella kandidater tills dess att kandidaten är anställd. Du kommer själv att få bidra till din researchmetodik. Från uppdragssökande, kandidater och branschkännedom.

Nu söker vi dig som gillar att bygga relationer och trivs att arbeta med människor. Du har förmodligen varit involverad i rekryteringar via en roll som HR eller motsvarade.

Vi tror på framgång genom att arbeta aktivt i nätverk med attraktiva företag och kandidater samt att alltid göra vårt yttersta för våra uppdragsgivare. Du kommer att arbeta enligt Rubinos rekryteringsmetod och process, där vi alltid stöttar varandra.

För att lyckas i den här rollen måste du ha ett starkt eget driv och en vilja att bidra till lyckade affärer. Du bör vara en god människokännare och har förmåga att förstå såväl uppdragsgivare som kandidater. Högskoleutbildning är meriterande, men vi lägger störst vikt vid din erfarenhet och personlighet.

Egenskaper vi uppskattar:

Hög socialkompetens

Serviceorienterad

Initiativtagande och målinriktad

Driven och kreativ

God förståelse för behovsanalyser

Innovativ

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Juntti på 070 -3903929