Ecolux Belysningsprojektör, Åstorp

Ecolux_logotyp.png

 

Ecolux söker till kontoret i Åstorp en engagerad och driven Belysningsprojektör. 
Vi tror att rätt person är nyexaminerad inom området med ett stort intresse för teknik, ljus och design? Läs då vidare! Vi söker nu dig som vill jobba som belysningsprojektör hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Som belysningsprojektör kommer du att ha en spännande och varierande jobb där du får arbeta självständigt med kunden i centrum. I arbetet kommer du att stötta vår säljkår med förslag på belysningslösningar med beräkningar som grund vid exempelvis nybyggen och eventuella ombyggnationer. 

Om företaget
På Ecolux arbetar vi i affärssystemet Navision. Som anställd på Ecolux kommer du att få stora möjligheter att påverka både din egen arbetssituation och företagets framtid i en liten och dynamisk organisation. Med vårt breda sortiment erbjuder vi kunden belysningslösningar för de flesta typer av miljöer och ändamål. 
Ecolux erfarenhet inom belysning medför att de kan erbjuda kunden bästa möjliga belysningslösning både för inom och utomhusmiljöer. Vi har ett öppet och trevligt arbetsklimat med trevliga kollegor och med kontor beläget fina lokaler i Åstorp. Läs mer på www.ecolux.se 

Din profil
För att lyckas i rollen som Belysningsprojektör bör du ha ett strukturerat och ordningsamt arbetssätt samt förmåga att hålla många bollar i luften. Vi ser att du dessutom agerar engagerat och serviceinriktat i ditt arbetssätt gentemot våra kollegor och kunder.

För att lyckas i rollen har du, gärna en eftergymnasial utbildning inom teknik kopplat med ett tekniskt intresse för ljus och design. Det är även meriterande att du sedan tidigare har kunskaper inom Lighting Design, El bakgrund från branschen. Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Ansökan
Ansöker gör du snarast och vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930.