Flux söker en Säljare, Teknisk Utomhusbelysning

Logga Flux.jpg

Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stadig omsättningsökning och väldigt god lönsamhet. Vi ska nu ytterligare förstärka vår säljorganisation för att öka servicen gentemot kunder och leverantörer och söker en driven och självgående Säljare med tyngdpunkt på teknisk utomhusbelysning. Utgångspunkt kommer att vara Arninge Täby/Stockholm.

Säljare Teknisk Utomhusbelysning

Personen vi söker kommer att få en viktig roll med stort ansvar i vår organisation. Tjänsten kommer i första hand avse ansvaret för att driva och öka försäljningen för varumärkena Eclatec, som är Frankrikes ledande producent av gatu- och parkarmaturer samt Tehomet, en stor finsk producent av dekorativa belysningsstolpar. Se här: https://www.ghm-eclatec.com/pr… samt http://www.tehomet.com/index.p…. Tjänsten innefattar främst kvalificerad teknisk försäljning mot i första hand ljusdesigners och elkonsulter men också bl a Vägverk och kommuner. Du rapporterar till vår VD.

Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och den ger stora möjligheter till självständigt arbete och egna initiativ. Du bör vara väl insatt i branschen och ha en gedigen erfarenhet och ett välutvecklat adekvat nätverk för att lyckas med din försäljning. Du kommer att få arbeta brett med att driva varumärkena och där ingår också ett visst produktägandeskap, i huvudsak i form av att bygga sortiment, regelbundna kontakter med de aktuella leverantörerna samt ge teknisk information till våra kunder. Tjänsten kräver både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete, detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan. Utöver ovanstående bör du vara van vid att arbeta med presentationer som en naturlig del i säljarbetet, också i digital form. Du arbetar strukturerat och har erfarenhet av att rapportera i CRM. Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och är självgående och välorganiserad i ditt arbetssätt.

Du kommer att ingå i ett erfaret och drivet säljteam och med support från en sammansvetsad organisation. Din roll kommer att utvecklas i takt med försäljningen vilket gör att du kommer att ha stora möjligheter att påverka tjänsten och bidra till företagets fortsatta framgång. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand till våra kunder i hela Sverige, men även besök hos våra leverantörer i Frankrike och Finland.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du direkt då vi intervjuar löpande. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. 

Välkommen med din ansökan!

Lite mer info om oss och de varumärken tjänsten avser:

Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både en egen stark produktion och trading. Idag står den egna fabriken i Arninge för omkring 70% av omsättningen och produktionen omfattar armaturer för både interiöra och exteriöra miljöer. Resten av omsättningen kommer från välrenommerade europeiska tillverkare som Eclatec, Tehomet, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko.

Efter våra många år i branschen har vi mycket goda relationer med det föreskrivande ledet och är vana att supporta och arbeta nära konsulterna. De värdesätter vår snabba service och möjligheten till projektanpassningar och det faktum att vi verkligen alltid har våra kunder i fokus och inte bara använder den frasen i vår marknadsföring.

Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium, digital filmstudio och administration finns. Läs mer på https://www.flux.nu/ 

Eclatec ingår i GHM-gruppen som har 720 anställda, varav 250 personer inom sektionen för belysningsarmaturer. De producerade 250.000 armaturer under 2019 och omsatte då 82 miljoner Euro, vilket gör dem till en av de ledande Europeiska producenterna och störst i Frankrike. Flux har haft dem i sortimentet sedan januari 2018 och vår största kund är Trafikkontoret i Stockholm.

Tehomet är en finsk producent av belysningsstolpar, med en årlig produktion av över 60.000 stolpar som levereras över hela världen. Flux har sålt deras dekorativa sortiment i många år, både trästolpar och stålstolpar. En stor fördel med att ha både stolpar och armaturer i sortimentet är att vi kan erbjuda paketlösningar till projekten. Under 2020 har antalet stolpprojekt ökat kraftigt och vi är nu aktuella för ett flertal stora prestigeprojekt.